- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kaynak?
aspor işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak?
Sizin oralarda kabuk degistirmek nasil oluyor cok merak ettim. Elinde bir poset ekmek var ekmegin yarisi kuflenmis diger yarisi bayatlamaya durmusken yav kuflenen kisim dursun ama ilk bayatlanan kismini kuslara vereyim oraya taze ekmek koyarim kuflenenleri sirayla atarim mi diyorsunuz.Bruma, Podolski ve Sneijder varken takim ligi iki sezondur 6. ve 4. sirada bitirdi.
Kabuk degismenin zamani gelmisti, ve daha transferler bitmedi. Aksine bence tudorun farkiyla savasci bir takim olacagiz.
disardan izlemek farkli ama icerde neler olup bittigini bilmiyoruz. Ama duyumlara gore pek cok futbolcu az calisiyordu ve disiplinsizlik vardi. Takimin yildiz isimlerini gondererek herkeze bir mesaj verilmis oldu. Aldigimiz oyuncular bence takima sadece guc vermecektir, dahasi yeni bir HAVA. buda sartti ve orta sahayada iyi takviyeler bekliyorum
cünkü tudor onu ıstemedıgını belli etti selcukla sorunu yok suan
aspor işte
boşver musap tolga var onu desteklersinbunlarda güvenilir degil
Galatasaray için hayırlı olacak bir gelişme gibiAşkın Ateş @AskinAtes29
Albers gelen teklifi sunacak ,Sneijder isteğini belirtecek.Yönetim dünden razı zaten'giderse yeni sistemle beraber kono yada muadili gelecek
Guido Albers: Sneijder ile ilgili çıkan haberler gerçek dışı. Sampdoria vb anlaşma yalan.
Sneijder kalmasına kalsında bu olaylardan sonra tudor istemedıgı halde kalırsa takım yine karışır sizin fanboylugunuz yüzünden yine aptal bir sezon geciririz. Neyse 1 seneyi daha cöpe atarız ama yeni oyuncular gelecek onlarada yazık olur
Hala bizim kontratli oyuncumuz, nereye anlasiyor? Bizimle gorusmeden oyle anlastik falan diyemez zaten.
A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Guido Albers ile görüştüm haberleri komple yalanladı sonra bana rahatsız etme dedi. Biraz sıktık sanırım..
Acerbi olayi yalanmis galiba.Bugun baya garip bi gün dogrusu
belhandanın gelmesi
belhanda gelınce eski baskanının ölmesi
acerbini ayagının kırılması
maiconun seri katil olusu
kadının birinin sneijderin gtünü ellemesi
sneijderin kampa katılmaması
sneijderin discoda yayın acması
enteresan