Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma, Podolski ve Sneijder varken takim ligi iki sezondur 6. ve 4. sirada bitirdi.
Kabuk degismenin zamani gelmisti, ve daha transferler bitmedi. Aksine bence tudorun farkiyla savasci bir takim olacagiz.

disardan izlemek farkli ama icerde neler olup bittigini bilmiyoruz. Ama duyumlara gore pek cok futbolcu az calisiyordu ve disiplinsizlik vardi. Takimin yildiz isimlerini gondererek herkeze bir mesaj verilmis oldu. Aldigimiz oyuncular bence takima sadece guc vermecektir, dahasi yeni bir HAVA. buda sartti ve orta sahayada iyi takviyeler bekliyorum
Sizin oralarda kabuk degistirmek nasil oluyor cok merak ettim. Elinde bir poset ekmek var ekmegin yarisi kuflenmis diger yarisi bayatlamaya durmusken yav kuflenen kisim dursun ama ilk bayatlanan kismini kuslara vereyim oraya taze ekmek koyarim kuflenenleri sirayla atarim mi diyorsunuz.

Veyahut bir insaat sirketiniz var 10 kisiden olusuyor bunlarin icinde 4-5 tanesi calisiyor 2 tanesi sermis iste is yapiyor gibi gorunuyor kalanlari ay hastayim ay yorgunum diye insaat icinde yatiyorlar. 2 aya bitmesi gereken bir is icin iyi kotu is yapan 5kisiyi godereyim daha iyi veya ayni performansta isci alirim mi dersin ne yaparsin.

2 senedir su su vardi ne olsu sorusu ciddi ciddi mantikli geliyor mu yahu cok merak ediyorum.

2 senedir bu adamlar vardi ama bu adamlarla beraber ayni coplukler vardi. Ve bu adamlar gidiyor coplukler hala takimda dusunen yok gondermeye calisan yok. Niye sozlesmeleri var kim alacak e bu taraftaki adamlarin da sozlesmesi var gitmek istemezse kim gonderecek napcaz herkes kalsin 20 adam daha mi aliriz diyecekler.

Donk-tarik kampa gidecekmis eksiklikten dolayi.
Noldu bizim altyapiya zincir mi vurduk 17yasindaki cocuklari kazaniriz diye umut etmelerimiz bosa miydi.

Tudora fazla guvenmeyin bakin diyorum karabukte yapilan transferlerin 1tanesini bile kendi mi istemis yonetim bunlarla oynatacaksin mi demis.

Genclerle calisamaz, yildizla calisamaz. Ota .ka karismayan aman tadimiz bozulmasin diyen hircin kaptanimiz en sevdigimiz oyuncu. Bu teknik direktorlukse ilk isim bir diploma alip bu sektore gireyim. Yanima iki saglam kondisyoner alir kostururum al sana muazzam hoca.

Ogretmenler her hircin ogrenciyi gonderin her cok zeki ama calismayani istemiyorum deseydi dusunceniz ne olurdu.

birakin giden oyunculari gelenlere bakin artik !!!
hadi haber lo.
leminami geliyor asamoahmi ?

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Guido Albers ile görüştüm haberleri komple yalanladı sonra bana rahatsız etme dedi. Biraz sıktık sanırım..

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Sneijder'in kampta olmayacağı zaten belliydi. Bir haber çıktı ortalık karıştı farklı noktalara çekildi.

Sneijder kalmasına kalsında bu olaylardan sonra tudor istemedıgı halde kalırsa takım yine karışır sizin fanboylugunuz yüzünden yine aptal bir sezon geciririz. Neyse 1 seneyi daha cöpe atarız ama yeni oyuncular gelecek onlarada yazık olur

Sorun degil kenk, sneijder sag olsun...
Sneijder bir sene daha kalsin, sonra etrafina alinan tüm yeni oyunculara yine kilif bulup, cöp ilan edelim. Sonra yeniden Sneijder etrafinda kadro kurulsun muhabetleri yürüsün.

Okuduklarimi degerlendirirsem, ve hic birsey bilmesem Sneijder´in 2011 yazinda gelip, yillarca süren basarisizlik dönemini, basariya cevirenler arasinda baskahraman oldugunu düsünüyordum. Ancak Sneijder geldiginde Ligi iki senedir domine eden, ve Sampiyonlar Liginde 10 sene sonra yenien ceyrek final yapan, iyi bir takim, vardi. Sonra Sneijder icin sistem degistirildi, oyuncular yerlerinden oynatildi. Bir 6 ay beklenildi, forma gelene kadar canimiz cikti... Sneijder´in performansi yükseldi, ama takim bir daha eskisi gibi olamadi.

Takim gittikce daha kötüye gitti her sene... Elbette ki tek sorumlu sneijder degil, belki en büyük pay da onun degil. Ama takimin bukadar ciddi seviyede düsüs yasamasinda, Sneijder´in hic payi yok diyen, kendini kandirir.

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Sneijder için sosyal medyada yayılan Sampdoria furyası yalan çıktı. Menajeri net bir dille yalanladı.

Cümleten iyi geceler gençlik. Şu cehennem gibi havada da nasıl yatacaksak artık.

Bugun baya garip bi gün dogrusu

belhandanın gelmesi

belhanda gelınce eski baskanının ölmesi

acerbini ayagının kırılması

maiconun seri katil olusu

kadının birinin sneijderin gtünü ellemesi

sneijderin kampa katılmaması

sneijderin discoda yayın acması

enteresan

A Spor GS Muhabiri Emre Kaplan: Guido Albers ile görüştüm haberleri komple yalanladı sonra bana rahatsız etme dedi. Biraz sıktık sanırım..

Yaw he he

Ne icin gitti ozaman roma'ya, sampdoria'nin yoneticileriyle birlikte armut mu toplamaya gitmisler.

Adam transfer gorusmesi icin gitti iste, Di Marzio'da soyluyor.

Bugun baya garip bi gün dogrusu

belhandanın gelmesi

belhanda gelınce eski baskanının ölmesi

acerbini ayagının kırılması

maiconun seri katil olusu

kadının birinin sneijderin gtünü ellemesi

sneijderin kampa katılmaması

sneijderin discoda yayın acması

enteresan
Acerbi olayi yalanmis galiba.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

albers romaya transfer görüşmesi için gitmediğini de söylemiş emre kaplana

dondurma yemeye gitmiştir canım, italyanlar çarşamba günü yazmıştı yarın görüşmeye gelecek diye

tacizci bir gazeteciye doğru bilgi vermemiş haliyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt