Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birader takımın özel oyuncuları her zaman geç geldi git bak selçuk burak muslera drogba her zaman geç gelmişlerdir izinli olarak

Milli oyunculardan bahsetmiyorum. Evet onlar digerlerinden sonra katiliyordu ama Sneijder bunlardan da sonra katiliyordu.

Bu bir gercek. Sneijder her sezon tatilini uzatmistir kafasini göre.

Bende Sneijder´in bu kadroda oynamasini isterim, cünkü dünya kupasi da var. Cosacaktir.

Ama bu tavirlariyla yönetimin eline koz veriyor Sneijder.

Sneijder'in heralde haberi vardir bu olaylardan. Insan bir yazı paylaşır durumu anlatir ne bileyim 2 3 gün erken gelirsin kendini gösterirsin bi gidipte barda dansöz oynatıp canlı yayın açmak yerine en azından bu taraftar kadar düşünseydi keşke buradaki kariyerini. Sneijder'in ben burada yaptıklarını doğru bulmuyorum sanki 2 tarafta isteyerek yapıyor bunları. Mesela yönetim eğer 2 yıldır başarılı, sözlerini tutan bir yönetim olsa burada Sneijder linç edilirdi nerdesin be adam diye o bardaki görüntülerden sonra. Enteresan işler

Milli oyunculardan bahsetmiyorum. Evet onlar digerlerinden sonra katiliyordu ama Sneijder bunlardan da sonra katiliyordu.

Bu bir gercek. Sneijder her sezon tatilini uzatmistir kafasini göre.

Bende Sneijder´in bu kadroda oynamasini isterim, cünkü dünya kupasi da var. Cosacaktir.

Ama bu tavirlariyla yönetimin eline koz veriyor Sneijder.

Kanıt verebilir misin o isimlerden geç geldiğine dair bir haber falan?

sneijdere yapılan elestiriler haksız degil yas oldu 33 tabiki temposu düstü ama klası hala aynı

disiplinsiz bir adamda degil aslında wesley ben şahsen iyi para kazanacaksak gitmesine hayır demem

fakat şu konuda haksızlık etmeyin 2 sezondur bu adam yanında resmen çöplerle oynadı messi olsanız futboldan sogurdunuz,yanlısmı ?

De Marke Sports‏ @demarkesports 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Liverpool, Naby Keita için Leipzig'e 70 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazır. (Mirror)

naby keita : 32 maç 8 gol 8 asist fiyat 70 milyon pound 22 yaşında gineli
bruma : 37 maç 11 gol 9 asist fiyat 15 milyon euro 22 yaşında portekizli

Üzülüyorum :38573:

bruma bu sene 15 gol 15 asist yapar. 60-70'e onuda çakarlar.

aynen öyle biz neden pu paralara satamıyoruz ben onu anlamıyorum tamam sözleşmesi bitiyor diye ucuza vermekte olmaz u21 şampiyonası var ondan sonra sat zamanın var acele niye ediyorsunki . ribery-keita-bruma içimizde hep ukte kalacak

Sneijder'in heralde haberi vardir bu olaylardan. Insan bir yazı paylaşır durumu anlatir ne bileyim 2 3 gün erken gelirsin kendini gösterirsin bi gidipte barda dansöz oynatıp canlı yayın açmak yerine en azından bu taraftar kadar düşünseydi keşke buradaki kariyerini. Sneijder'in ben burada yaptıklarını doğru bulmuyorum sanki 2 tarafta isteyerek yapıyor bunları. Mesela yönetim eğer 2 yıldır başarılı, sözlerini tutan bir yönetim olsa burada Sneijder linç edilirdi nerdesin be adam diye o bardaki görüntülerden sonra. Enteresan işler
gitmesine, yerine iyi bir oyuncu alınmadıkça karşıyım ama kim olursa olsun, kurallar herkes için geçerli olmalı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Foruma ne zaman baksam hep aynı. Malesef hiçbir şekilde mantıklı yaklaşamıyoruz Sneijder olayına. Herkes bir taraf tutmuş kendince holiganlık peşinde. Yorum yaparken duygularınızı değil mantığınızı kullanın arkadaşlar. Sneijder veya x bir futbolcu açısından değil Galatasaray açısından düşünün.

Bence yönetim Tudorla Sneijder'i ortak bir noktada buluşturmalı. En azından bir yıl daha kalmalı. Sözleşmesini uzatacağını zannetmiyorum zaten. Gerek de yok gelecek yıl 34 oluyor artık. Ama bu sene verimli bir şekilde kullanmalıyız diye düşünüyorum...

DDgTqbQXsAALofB.jpg

Bir gülüşü var kelebek olsa ömrü uzar... :)

hala Konoplyanka, Asamoah diyenler var.
Juventus satmiyor, Konoplyanka tr istemiyor arkadaslar okumaniz da mi yok.

Foruma ne zaman baksam hep aynı. Malesef hiçbir şekilde mantıklı yaklaşamıyoruz Sneijder olayına. Herkes bir taraf tutmuş kendince holiganlık peşinde. Yorum yaparken duygularınızı değil mantığınızı kullanın arkadaşlar. Sneijder veya x bir futbolcu açısından değil Galatasaray açısından düşünün.

Bence yönetim Tudorla Sneijder'i ortak bir noktada buluşturmalı. En azından bir yıl daha kalmalı. Sözleşmesini uzatacağını zannetmiyorum zaten. Gerek de yok gelecek yıl 34 oluyor artık. Ama bu sene verimli bir şekilde kullanmalıyız diye düşünüyorum...

sneijderden gereken verimi aldık giderse 5 milyon euroluk bir maaş bütçesi açılacak o yüzden artık elveda deme zamanı geldi .

Hocanın Wesleyi istemediği apaçık ortada Sneijder giderse yönetim Tudoru sezon içinde mümkün değil kovamaz
Tudor Wesley i istemiyor olabilir,anlaşılır bir durum sonucta yonetici,ama Wesley Tudor u istiyor mu ? Tudor kim.diyorsunuz da Terim gönderse laf edecek miydiniz ? Tudor bu yil takimini kuruyor sabir ve destege ihtiyaci var en azindan bir yil

Wesley hem dunya hem de takimin yildizi elbette bir görüşü olacak ,bende hayraniyimdir ama

Asil konu su bu iki adam neden birbirlerini istemiyor ?

Kabul.edilemeyecek bir diger konu da futbolcuya dayali sistemler her zaman basarisiz olmustur. Son iki yil olanlar ortada.

Hepimiz Selcuk a laf ediyoruz performansina bagli ve hakli olarak yanliz su da bir gercek ki adamda is ahlaki denilen birsey var ve antrenmanlara katilmis ama Wesley ortada yok.Eger ki bar icin izin aldiysa bunda Wesley kadar yonetimde suclu

Ayrica neden Wesley ,Bruma,Poldi satiliyor Selcuk ve digerleri satilmiyor,e cunku pazari ve mali alinabilirligi olan emtiayi satabilirsin sadece,Selcuk un maasi gereginden cok cok fazla, Donk,Tarik gibilerinin de kampa goturulmesi transfer donemi suresince bir ihtimal cazibeli gorunur kılmak yoksa kadro disi birakinca dusuk olan satilabilme oranini da yok edersiniz,bir nevi vitrinde veya indirimli urunler arasinda tutman lazim.

Benim yorumum da budur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Naci Küçük: Yönetim, Wesley Sneijder'e 1 hafta ekstra izin verdi. Bu izin dolayısı ile Sneijder kampta olmayacak. Kampa katılmama bu.

Neden ekstra izin veriliyor niye 1 hafta

Tudor Wesley i istemiyor olabilir,anlaşılır bir durum sonucta yonetici,ama Wesley Tudor u istiyor mu ? Tudor kim.diyorsunuz da Terim gönderse laf edecek miydiniz ? Tudor bu yil takimini kuruyor sabir ve destege ihtiyaci var en azindan bir yil

Wesley hem dunya hem de takimin yildizi elbette bir görüşü olacak ,bende hayraniyimdir ama

Asil konu su bu iki adam neden birbirlerini istemiyor ?

Kabul.edilemeyecek bir diger konu da futbolcuya dayali sistemler her zaman basarisiz olmustur. Son iki yil olanlar ortada.

Hepimiz Selcuk a laf ediyoruz performansina bagli ve hakli olarak yanliz su da bir gercek ki adamda is ahlaki denilen birsey var ve antrenmanlara katilmis ama Wesley ortada yok.Eger ki bar icin izin aldiysa bunda Wesley kadar yonetimde suclu

Ayrica neden Wesley ,Bruma,Poldi satiliyor Selcuk ve digerleri satilmiyor,e cunku pazari ve mali alinabilirligi olan emtiayi satabilirsin sadece,Selcuk un maasi gereginden cok cok fazla, Donk,Tarik gibilerinin de kampa goturulmesi transfer donemi suresince bir ihtimal cazibeli gorunur kılmak yoksa kadro disi birakinca dusuk olan satilabilme oranini da yok edersiniz,bir nevi vitrinde veya indirimli urunler arasinda tutman lazim.

Benim yorumum da budur

Selçuk ve iş ahlakı? Sen kontrollerden geçerken resmini gördün mü? Futbolcu dediğin sadece koşmak ile olunmaz, biraz fiziğin içinde çalışacaksın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

aynen öyle biz neden pu paralara satamıyoruz ben onu anlamıyorum tamam sözleşmesi bitiyor diye ucuza vermekte olmaz u21 şampiyonası var ondan sonra sat zamanın var acele niye ediyorsunki . ribery-keita-bruma içimizde hep ukte kalacak

süper ligin marka değeri düsük. atıyorum süper ligde bir topcunun 60-70m euro yapması icin sezonda 40 gol 20 asist falan yapması lazım sanırım.

yalnız 9 numaraya dikkat malik karaahmet.. süper gol vuruşları var

şu u17deki cocukların açtıkları ortayı 30 yasındaki profesyonel topcular açamıyor.

ki takımda suanda bu 10 numaranın açtığı ortayı açacak oyuncu sayısı sneijder dısında kimse yok. yazık.

bafetimi gomise bu ortaları acamazsak işimiz zor.

Selçuk ve iş ahlakı? Sen kontrollerden geçerken resmini gördün mü? Futbolcu dediğin sadece koşmak ile olunmaz, biraz fiziğin içinde çalışacaksın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Selcuk u savundurtmayin bana lutfen,bahsettigim konu da gayet acik

Resim bazen yaniltici olabilir kaldi ki Wesley in resimleri de cok ic açıcı degildi gecmis dönemlerde bu yıl daha goremedik zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt