Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Marke Sports‏ @demarkesports 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Liverpool, Naby Keita için Leipzig'e 70 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazır. (Mirror)

naby keita : 32 maç 8 gol 8 asist fiyat 70 milyon pound 22 yaşında gineli
bruma : 37 maç 11 gol 9 asist fiyat 15 milyon euro 22 yaşında portekizli

Üzülüyorum :38573:

Biri bu istatistikleri bundesliga da yapmis digeri turkiye de . ayrica karsilastirma yanlis bruma kanat keita libero o keita 1 sene de buyuk gelisme kaydetti . bu gelisimini surdururse bi kac seneye barca,real,munih flan yapabilir. Suan 70 eder mi etmez. Piyasa fazla uctu yoksa ederi 35-40

Ali Naci Küçük: Yönetim, Wesley Sneijder'e 1 hafta ekstra izin verdi. Bu izin dolayısı ile Sneijder kampta olmayacak. Kampa katılmama bu.

Neden ekstra izin veriliyor niye 1 hafta
ibiza'daki yeni açılacak barın mobilyaları yetişmemiştir, şimdi usta başında durmazsan yalap şap iş yaparlar.

sneijderden gereken verimi aldık giderse 5 milyon euroluk bir maaş bütçesi açılacak o yüzden artık elveda deme zamanı geldi .

Bence biz Sneijder'den gereken verimi hiç alamadık. (Drogba'nın oynadığı dönem hariç) . Ben hala faydalı olabileceğini düşünüyorum ama tartışmasız ve alternatifsiz biçimde değil tabiki. Sneijder iyi kullanılırsa hücum opsiyonlarını çeşitlendirebilirsin. Belhanda ve Gomisle daha da etkili olabilir. Olmazsa da bir senesi kalmış zaten. Kalması bize en fazla 5 milyona malolur. Şampiyon yapacaksa helali hoş olsun.

Şu maaş bütçesini kafaya neden takıyorsunuz anlamıyorum. Bizde sınırlama kalktı yok artık. Federasyon seçimlerde bu UEFA başkanını desteklediği için bundan sonra yaptırım maptırım olmaz kolay kolay. Kalsın oynasın görelim olursa olur olmazsa zaten bir yıllık sözleşmesi var. 5 milyon bizi batırmaz , kimler almıyor takımda o parayı.

Selcuk u savundurtmayin bana lutfen,bahsettigim konu da gayet acik

Resim bazen yaniltici olabilir kaldi ki Wesley in resimleri de cok ic açıcı degildi gecmis dönemlerde bu yıl daha goremedik zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istersen savunabilirsin, herkesin kendi fikri vardır. O resim benim için çok net, hiç bir yanıltıcı tarafını görmüyorum. Fizik konusunda ki sözüm sadece Selçuk için geçerli değil, her futbolcu için geçerli.

Biliyorum hangi konudan bahsettiğini, bir çoğuna da katılıyorum, sadece iş ahlakı ve Selçuk bölümü gözüme takıldı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
ek izin olayına anlam veremiyorum...Sneijder de kalmaya gönülsüz bariz..senin takımın 2 hafta sonra ön eleme maçı oynayacak sen 1 hafta kala kampa katılacaksın ve sosyal medyadan eğlence fotoğrafı koyacaksın bu olay sırf sneijder olduğu için eleştirilmiyor pek çok taraftar tarafından bunu yasin yapsa küfür kıyamet olur mesela....bence ipler çoktan kopmuş yolların ayrılması sezon içinde oluşabilecek problemleri ön gördüğüm için daha hayırlısı olacak...Sneijder'e bize yaşattığı güzellikler için teşekkür etmeliyiz

arkadaşlar sneijder olayı gereksiz boyutlara taşınıyor... Ben de kalmasını isterdim ama ip kopmak üzere bu saatten sonra tudora destek vermek zorundayız.. Yönetim iyi kötü hamleler yapıyor geçen yılki gibi değiliz.. en azından ligin gidişatını göre tepkiler verilebilir..tudorun istediği topçular alınıyor adamın felsefesi farklı fizik gücü düşük dirençsiz disiplini az oyuncu istemiyor takımda.. Ben yıllardır Galatasarayımızın gol yollarında sıkıntı çektiğini pek hatırlamıyorum genelde takım savunmasında zaafiyetlerimiz oluyor..Tudor sanırım bu noktaya odaklanmış durumda..Karabük çok başarılı mı oldu tabi ki hayır ama hiçbir zaman kolay lokma gibi oynamadı bizim 1/5 bütçemizle kurulu bir takım olmasına rağmen..
Bir de kafama takılan bir nokta var ben hemen hemen tüm maçları izledim.. Sneijderın ortaya koyduğu istetistikleri yok sayarak soruyorum Sneijder sizleri tatmin edecek bir oyun sergiledi mi ? Şahsen bruma-muslera dışında kimsenin çok iyi oynadığını düşünmüyorum..Genelde 17 asist üğzerinden savunmalar yapılıyor yasin de 28 maç 10 gol atmış bir kanat oyuncusu için çok iyi bir gol sayısı..Acaba kaç kişi yasinin takımda kalmasını ister ki ? Podolski 17 gol atmış müthiş bir bitirici eyvallah ama sırtı dönük top yok rakibi yıpratma yok elmander onun nerdeyse yarısı kadar gol atıyordu ama podolskiden daha çok sevildi ..net hatırlıyorum elmander giderken podolskinin 3 katı daha büyük üzüntü yaşamıştık

Sonuç olarak başta da dediğim gibi şu kadroyla sneijderin de kalmasını isterdim ama sneijder asla bu ligde alex-hagi etkisi gösteremedi(kariyer olarak onlardan çok önde olsa). Bu nedenle tudora saygı duyup sezon içindeki gidişata göre karar vermey tercih ediyorum

Son düzenleme:
Lan hicmi akillanmiyonuz?
Amza istemiyor diye Melo gitsin dediniz gitti noldu?
yerini doldurabildikmi son 2 senede?
ayni tongaya neden birdaha düsüyorsunuz?
Tudor istemiyor diye Sneijder gitsinmis
asil Tudor defolup gitsin elindeki bu degeri degerlendiremiyorsa...

Istersen savunabilirsin, herkesin kendi fikri vardır. O resim benim için çok net, hiç bir yanıltıcı tarafını görmüyorum. Fizik konusunda ki sözüm sadece Selçuk için geçerli değil, her futbolcu için geçerli.

Biliyorum hangi konudan bahsettiğini, bir çoğuna da katılıyorum, sadece iş ahlakı ve Selçuk bölümü gözüme takıldı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ben is ahlaki derken zamaninda kampa katilmasindan bahsetmistim resimlerini gormedim,Selcuk ta gitmeli zaten orasi ayri bir konu ama empati yapalim ben sicakta calisirken gecerli bir mazereti olmayan is arkadasim benden az calisip daha cok alirsa ariza cikaririm is yerinde

Icimden bir ses Cengiz Under'i bizim alacağımızı söylüyor.Cengiz Galatasarayli ayrica full yabancili bir kadroyla cikmayiz heralde.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben is ahlaki derken zamaninda kampa katilmasindan bahsetmistim resimlerini gormedim,Selcuk ta gitmeli zaten orasi ayri bir konu ama empati yapalim ben sicakta calisirken gecerli bir mazereti olmayan is arkadasim benden az calisip daha cok alirsa ariza cikaririm is yerinde

Tabiki, bugün bir iki mesajımda belirttim, kim olursa olsun, kurallar herkes için geçerli olmalı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Vainqueur
Lemina Belhanda

Orta sahası oluşturulursa ligin içinden geçeriz

Lan hicmi akillanmiyonuz?
Amza istemiyor diye Melo gitsin dediniz gitti noldu?
yerini doldurabildikmi son 2 senede?
ayni tongaya neden birdaha düsüyorsunuz?
Tudor istemiyor diye Sneijder gitsinmis
asil Tudor defolup gitsin elindeki bu degeri degerlendiremiyorsa...

Melo ilk 2 yılki gibi oyanasaydı gönderilmezdi.. Selçuk dışında formu düşen herkesin ipi yavaş yavaş çekiliyor.. Selçukun fişini çekmemek yönetimin ayıbı.. Biz kimseye vefa duymak zorunda değiliz futbolda dün yok bugün vardır..Melonun gönderilmesi doğru karardı son dönem saha içindeki etkinliği azaldıkça tamamen taraftara oynamaya başlamıştı.. Meloyu gönderip yerine düzgün adam alamamak da yönetimin suçudur taraftarın değil..Millet 5 milyona ne topçular alıyor..

p.s. Meloyla sneijderin durumunu kıyaslamıyorum bu arada onu belirteyim..Sneijder meloya göre kalmayı 5 kat fazla hak ediyor

Son düzenleme:
4-1-2-3 ama işte o bir ciğersiz biri olacak, o ikiden biri de selçuk olmayacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Selcuk'un yedek kulubesinde bile işi olmamalı.Gitmiyorsa derhal paf takıma yollasin, yillik ucreti icin taraftardan yardim istensin biz toplayalım aramizda verelim şu rezile yeter ki bizden uzak dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt