- 11 Haziran 2015
- 39.323
- 27.700
- 2.083
O yaşta gelmez bize ya kariyer planlamasinda Türkiye olmasi icin bi 15senesi daha varL'pool peşinde ama as düşünmüyor, Carole ün formunu düşünürsek banko oynar bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yaşta gelmez bize ya kariyer planlamasinda Türkiye olmasi icin bi 15senesi daha varL'pool peşinde ama as düşünmüyor, Carole ün formunu düşünürsek banko oynar bizde
ben patlama bekliyorum ondan, Bruma'nin golgesinde kaldi ama guzel esintiler verdi gecen sezon. Hak ettigi kadar forma sansi da bulamadineden kimse garry rodrigueze güvenmiyo brumanın daha akıllısı onun yüzünden gösteremedi kendini sağ açık deseler anlarım da
Lemina tam kesici değil tekniği mükemmel ikisi gelmeli katılıyorum sadece lemina ile çok açık veririz vainquer i monte et oraya selçuğu da temelli yola çineLemina-Vainquer ikilisi birlikte gelsin
Kendini göstermesi için sürekli oynaması lazım ve bruma topu aldımı kimseye vermiyodu çok teknik bi oyuncu bruma ama kendi başına oynamayı seviyo.Garry hem hızlı hem takım oyuncusu güvenmek gerekiyoben patlama bekliyorum ondan, Bruma'nin golgesinde kaldi ama guzel esintiler verdi gecen sezon. Hak ettigi kadar forma sansi da bulamadi
katiliyorum. Bruma kadar calim yetenegi yok belki ama ceza sahasina servis konusunda eldeki en iyi kanat oyuncumuz bence. Olu noktalari guzel goruyor.Kendini göstermesi için sürekli oynaması lazım ve bruma topu aldımı kimseye vermiyodu çok teknik bi oyuncu bruma ama kendi başına oynamayı seviyo.Garry hem hızlı hem takım oyuncusu güvenmek gerekiyo
boru degil sneijder buUlan gece yatariz Sneijder Sabah kalkiyoruz hala Sneijder. Ne Sneijdermis arkadas... Biri gidiyor veya kaliyor diye aciklasada rahatlasak
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Firatpen diyorsun yani rdasboru degil sneijder bu
transfer nobetinde takimin en iyi futbolcusunun transferinin konusulmasi cok da garip degil. Insanlar panik oldu.Ulan gece yatariz Sneijder Sabah kalkiyoruz hala Sneijder. Ne Sneijdermis arkadas... Biri gidiyor veya kaliyor diye aciklasada rahatlasak
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelirken nasıl heyecan yaptığımızı unutmayalım çok pişman oluruz aynı şeyi drogba içinde demiştik yeri dolar diye o başkaydı sneijder de başka
ben sözleşme imzalanması taraftarıyım sneijder de biraz indirim yapabilir 3 sene rahat oynar bu takımdatransfer nobetinde takimin en iyi futbolcusunun transferinin konusulmasi cok da garip degil. Insanlar panik oldu.
Lan hicmi akillanmiyonuz?
Amza istemiyor diye Melo gitsin dediniz gitti noldu?
yerini doldurabildikmi son 2 senede?
ayni tongaya neden birdaha düsüyorsunuz?
Tudor istemiyor diye Sneijder gitsinmis
asil Tudor defolup gitsin elindeki bu degeri degerlendiremiyorsa...
Adamın menajeri söyledi bizzat gelmek istediğinihttp://www.ajansspor.com/futbol/galeri/29-06-17/161056/konoplyanka-icin-resmi-aciklama-geliyor-mu#!
buyur bunu oku, alinti yapip cevap vermene gerek yok, tartismaya gerek yok sadece olmayacak transferlere bel baglamayin istedim.
zaten sol aciga ihtiyacimiz da yok