Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben patlama bekliyorum ondan, Bruma'nin golgesinde kaldi ama guzel esintiler verdi gecen sezon. Hak ettigi kadar forma sansi da bulamadi
Kendini göstermesi için sürekli oynaması lazım ve bruma topu aldımı kimseye vermiyodu çok teknik bi oyuncu bruma ama kendi başına oynamayı seviyo.Garry hem hızlı hem takım oyuncusu güvenmek gerekiyo

Kendini göstermesi için sürekli oynaması lazım ve bruma topu aldımı kimseye vermiyodu çok teknik bi oyuncu bruma ama kendi başına oynamayı seviyo.Garry hem hızlı hem takım oyuncusu güvenmek gerekiyo
katiliyorum. Bruma kadar calim yetenegi yok belki ama ceza sahasina servis konusunda eldeki en iyi kanat oyuncumuz bence. Olu noktalari guzel goruyor.

eca8eb0ede323a784481a0aec1522440.jpg

Yeni 10numaramiz kontrollerden geçmiş

Bugün imza töreni var mı, varsa saat kaçta? Tşkler.

Ali Ece: Drogba kadronuzda ise kadroyu ona göre kurarsınız ama kadroda Gomis varsa o her dizilişe uyar.

Ali Ece: Drogba sırtı dönük top alıp bitirişte 20 üzerinden 20 idi. Gomis o kadar olmasa bile Fransa liginin en iyilerindendi.

Ali Ece: Gomis, Drogba ve Jardel kadar ilginç goller atmasa bile Burak Yılmaz gibi sadece gol atmaya değil takımı kazandırmaya oynar.

keitanin melonun drogbanin boslugu nasil dolmazsa sneijderin de dolmaz

adami dellendirmeyin

sneijderin biraz kg verip min. 2 sene oynayacak gucu var

etrafina iyi futbolcular koy ve arkani gecip seyret

belhandanin da mk ayrica

Lan hicmi akillanmiyonuz?
Amza istemiyor diye Melo gitsin dediniz gitti noldu?
yerini doldurabildikmi son 2 senede?
ayni tongaya neden birdaha düsüyorsunuz?
Tudor istemiyor diye Sneijder gitsinmis
asil Tudor defolup gitsin elindeki bu degeri degerlendiremiyorsa...

yok malesef akıllanma diye bişey yok. inim inim inliyordum buralarda melo gitmesin diye.

sonuç ortada 2 yıl sıfır derbi galibiyeti, lig 6.lığı ve lig 4.lüğü !!

ve hala Melo nun pozisyonu boş.

takım geçen yıl Erenle bile 2. en çok gol atan takımdı Wesleyin asistleri sayesinde şimdi onu yollamaya çalışıyoruz.

ama hala ön libero yok, tudor slovakya kampına Donk ile çamdalı götürüyor, wesley yok!!

Wesley kalsın son yılında Gomisi gol kralı yapsın. Hem Gomis iyi başlasın morallensin maç kazanalım hem Wesley gibi büyük katkısı olmuş futbolcuyu yakışan şekilde uğurlayalım!!

Ama yok iila ifb basınının kayığına binicez!! :(

http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/29-06-17/161056/konoplyanka-icin-resmi-aciklama-geliyor-mu#!

buyur bunu oku, alinti yapip cevap vermene gerek yok, tartismaya gerek yok sadece olmayacak transferlere bel baglamayin istedim.
zaten sol aciga ihtiyacimiz da yok
Adamın menajeri söyledi bizzat gelmek istediğini
Yok gomis umut bulut
Yok bunlar gelmez
Sürekli bir kötüleme sürekli bir olumsuzluk peşindesin
Pozitif ol

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt