Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağırmayın bosuna elinden tutan yok sneijder in kamp başlıyacak tıpış tıpış kampa katılıp çalışsın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

komik komik sorular soruyorlar, güzel cevaplar veriyor

Ulan ne adamlarsınız la sırf Sneijder'in yerine geldi diye adama düşman oldunuz şimdi Sneijder'i övdü diye adamı sevmeye başladınız

Yemin ediyorum olaylara o kadar çok tek taraflı bakıyorsunuz ki

sneijder izinli dedi dursun,haftaya görüşceklermiş

Vay arkadaş basın mensupları Dursun Özbek'ten bile korkup soru soramıyorlarsa Aziz Yıldırım'a soramamalarına şaşırmamak lazım.

Açık açık Sneijder kalmasını istiyor musunuz diye soramadılar.

Sneijder kosunu acildi ve hemen bitirdi töreni !!

Arkadaş var mı böyle bişey yeni bir topçu almışız milletin derdi Sneijder her soru Sneijder ...

Aslanim belhanda daha sahaya cikmadan sapladi feneve?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin de süperdi. 11 gol 4 asist... Bence 2 yıllık sözleşme + zam yapmalıyız efsanemize...

Zam filan yapmayalım da Yasin'in tutulması gerekiyor bence. Zira daha iyi yerli bulamayız. Boşuna demagojiye gerek yok. Sneijder mevzusunda Sneijder'i savunanların köşeye sıkışacağı bir durum yok.

Dursun Özbek: "Dün açıkladım ya Sneijder durumunu. İzinli şu an, haftaya gelecek görüşeceğiz. Noldu bitti mi sorularınız. Dün soruyordunuz?"

abi belhanda ne diyecekti acaba o soruya

sneijderi gönderme şartı ile geldim yoksa fransaya gidiyordum mu diyecekti

2 gündür ne ile sneijderi öveceğinizi şaşırdınız

Sneijder kalmalı

Büyük olaylar olur bütün sezon onu konusuruz şampiyonluğun bile önüne geçer yazık olur tüm sezona

TapaTalK

Younes Belhanda: "Beşiktaş, Fenerbahçe beni istedi ama Galatasaray'ı bekledim, sonuçta geldiler ben de bu fırsatı kaçırmadım"

Normalde Fasli oyuncularin zekasi kıt olur ama konusmalariyla iq seviyesinin ust duzey olduğunu kanıtladı belhanda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt