Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Corchia-Serdar-Maicon-Transfer
Tolga-Lemina
Belhanda
Sinan-Gomis-Konoplyanka​

İsmi geçen Lemina-Konop-Corchia gibi adamlar gelirse kadro böyle olur ki bence süper kadro

Devre arası Serdar-Tolga-Sinan üçlüsünün yerine 2*3 kalite transfer ile kadro tamamen sorunsuz olur

Anlaşılan yine yardıran kanat izleyemeyeceğiz, transfer dönemi daha bitmedi beklemek lazım lakin yönetimin şu ana kadar yaptıkları zerre güven vermiyor. İyice göçertip öyle s.. olup gidecekler galiba.

He gelir kono bekleyin.
Belhanda 3.5 milyon alırsa kono 7 filan ister.

0526fd99ed9ddd942e14f8ccd480d43d.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bu gercek mi yahu hahaha

Belhanda'yı da kanatta kullanabiliriz. Konoplyanka'da gelirse saydığın isimler iyi yedek olur

Yeri geldiğinde kullanılabilir elbette ama her oyuncuyu orijinal pozisyonunda oynatmak daha hayırlı olacaktır. Eğer Sneijder'i göndereceklerse belli ki o pozisyonda Belhanda'yı göreceğiz. Başka bir diziliş planlanıyorsa bilemem tabi.

Öte yandan Konoplyanka olsa çok iyi olur elbette. Bana göre hem sağ, hem sol kanada ihtiyaç var. En azından birini halletmiş oluruz bu sayede. Ama pek haber çıkmıyor kanat oyuncusu alacağımıza dair. Bu teknik ekip ve yönetim takımda öyle bir eksiklik görmüyor olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Bizim başarısız olma şansımız yok bu sezon. Hamlelerimizin hepsi tutmalı ve eksik kalmamalı.

Bu gidişat gidişat değil. Bunların bir olup takımın anasını cikip gidecekler

Lens alınmalı sağ kanata ilaç olur nasıl olsa para var fenerede kapak olur! 7 milyon bonservis 3 milyon yıllık ücrete biter!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aklınıza tüküreyim Madem öyle vereydiniz Bruma ya yıllık 4 milyon Euro imzalayaydiniz 6 yıl. Karlı mı çıktık şimdi yani

Uefa avrupa ligi gruplarina kalirsak 250 bin ney ya

Yok tr liginde ilk 10a girerse 500 bin euro basari bonusu

hala en kritik bolgelere transfer yapilmadi ve muhtemelen 2-3 milyonluk adamlar bakilacak bu transferlerden sonra.

jardel 16
bruma 13
belhanda 10
amrabat 8,5
sneijder 7,5

en pahali transferlerimiz bunlar yanlis hatirlamiyorsam
jardeli konusmaya gerek yok
bruma o dönem en yetenekli oyunculardan biriydi
sneijder zaten marka
amrabati ft ve albayrakin israri yüzünden almistik
baskanin bir jesti oldu bir nevi sampiyonluk sonrasi

amaaaaaaaaaa belhanda?:red:

başkan içeride ki parasını kurtarma operasyonuna mı başladı acaba demirören in durumuna düşmemek için

parayı kurtarıp ceketi giyip hadi bana eyvallah

Birde utanmadan hep Galatasaray dan teklif gelmesini bekledim demiş. Resmen billur geçiyo

Açlık sınırı 2 milyon eurodan 3.350.000 euroya yükselmiş.Yine nefes aldırmamışlar.Yapacağınız işin de transferlerin de canı cehenneme...Defolun gidin lan iş bilmez şerefsizler.Kulübü bataklığa sürüklüyorsunuz.Kimse muhasebecilik yapmayın demesin.Yarın Sinan,Yasin,Semih gibi karakter yoksunları bu verilen yıllık ücretler nedeni ile takımı sabote edebilir.Normalde maksimum Gomis yıllık 3 Belhanda yıllık 2 milyon alması gerekiyordu.Tekrar söylüyorum bataklığa sürükleniyoruz.

Cagiracaktin Bruma'yi. Al oglum sana 5 yillik kontrat yillik da 3 milyon euro net veriyorum diyecektin.

Sampiyon oldugumuz her sezon icin 1 milyon da bonus verseydin adam elini öperdi. Kanat olmayan Belhanda'yi da almaya gerek yoktu.

Valla zamanında Ünal Aysal Sneijder i de Drogba yi da beleş getirmiş resmen. Dursun getirmeye kalksa yıllık 8-9 arası bişey alırdı Sneijder herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt