Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşların bu parasızlık zamanında bizim parayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Neyse Belhanda dan giren kazık girdi. Önümüzdeki transferleri scouta bıraksınlar. Bir kaç kaliteli genç getirsinler. Dirar bile 4.5 m euro bonservis olduğu ortamda biz biraz daha az kazıklanmış sayılıyoruz.

DDkEdmIXoAA5wgD

Amrabat'n kardesi Sofyan Amrabat

asgari ücret sorun degilde bonuslar cok olmus hele o cl bonusu.
birde bonservis 6 filan.

8 Belhanda ki bonuslarla 10 olur gibi
8 Maicon
2.5 gomis imza parasınıda katarsan bonservisi 5 milyon diyebiliriz

Bu üçünün bonservisi 23 milyon euro

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ohhhh ohhhh paraya bak be
aysal baskanim ilk senesinde 20 milyona o efsane kadroyu kurmustu
birkac ay sonra dursun yine kendisine bok atmaya baslar para yok diye

Benim de beyin anlamıyor. Bu adam 6 ay sonra istediği takımla görüşüp gelecek sene için bonservissiz anlaşabiliyor. Adamı en iyi zamanında 8 e almışlar. Başkanları çıkıp konuşma yaptı Belhanda yi bedava ya birakamayiz biraz para almamız gerek dedi resmen 4-5 e bırakiriz dedi. Bizimkiler nasıl da gidip bu paralara alıyorlar hadi adamlar bu paraları istedi alma kardeşim başka topçumu yok mecburmusun.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu paralarin en az 1/3'ü komisyondur. Baska aciklamasi olamaz.

Takım Bratislava'ya kampa hareket ediyor. Sneijder ile ilgili ne yazık ki duyduklarım olumsuz. Kalma ihtimali, gitme ihtimalinden zayıf.@selmanozturk

İnter'le Milan'a döndük iyice çöplere deli paralar verip derece bile yapamayacağız. Bjk - Fb - Ts - BŞB ve BİZ 5 takımdan 1'i CL oynayacak Şampiyon olacak onun dışında kalanlar zaten tonlarca borç devredecek, üstelik aldığımız adamların geri dönüşümü de yok.

Bunlar para kaçırıyor başka açıklaması yok bunun. Menajerinden tut Belhandasina kadar hepsi bu olayın için de. Benim aklım başka türlü almıyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şimdi yarın Muslera 4 m euro senelik istiyorum yoksa imzalamam derse ve yönetim fazla bulup sözleşme yenilemezse tepkiniz ne olur?

Işler tudor'un elinde bu Belhanda rezilde olur vezirde oyle bi topcu umut edelim rezil olmasın simdiden karalamak icin erken

Daha takim sahaya çıkmamış öldük bittik moduna girenler var. Elestirilere lafim yok olamazda lakin su öldük bittik ayaklarını bir gecin. Nedir bu negatiflik. Eminim.omemli bir kismi kus bunların

Belhanda satilabilecek bi oyuncu onu da dikkate almak lazim..resmen tecavuze ugramis olsakta yine iyi kotu piyasasi olan adam..buyuk zarar edecegimizi sanmiyorum..en kotu qatar a 6 7 ye iteleriz

Bir ülkenin matematiği bu kadar kötü olup pisada 52. oluyorsa böyle sonuçlar doğurur

Adam toplam maaş yükümüz 65 m euro altında olacak çalışmalarımızı yaptık diyor 3 aydır çalışıyoruz diyor kim ne almış size ne 3 tane transfer yapıp her bölge için 1.5 1.5 mu ödemeliyiz takımdaki çöplerin toplam maliyeti bu oyunculardan pahalı

bonservisler içinse 17.5 kazandık ve bunu bu 3 oyuncuya ayırdık diyor 10 da normal transfere ayırmış olsa ki banka faizsiz daha iyi rakamlara da çıkabilir

Dönem sonu gelen giden toplam maaş üzerinden hesap yapmak en doğrusu boşa yoruyorsunuz kendinizi

sneijder en fazla 1 sene daha oynar tek olunca kaprisinden geçilmiyor koca takım bir adamın ayağına ve keyfine bakmamalı bizim gibi takımlar 3 4 senelik planlamasını yapmalıdır

gomis fırsat transferidir uzun süreli kontak sonucu bu piyasada eksik gidermeye yönelik bir hamle yoksa bu yaşta transfer düşünülmüyordu fiziksel olarak çok güçlü ve 21 golle geliyor sadece 3 penaltı var fransada 20 gol atan adamı bu fiyatlara alamazsın

canınızı sıkmayın sneijdere git diyen yok kendisi bir tercihte buluncak ya çalışacak ve kendisini takımdan üstte görmeyecek ya da yatacağı ve işlerine daha fazla vakit ayıracağı bir yere gidecek

ortasaha transferi de 1 2 haftaya gelir iskelet kaleden forvete kurulmuş olacaktır böylece

bizim taraftar paradan sebep fazla homurdamasa iyi is cikarir.
hersey destek ile biter, bence destegi hissederse asilir.
Güzel performans sergilerse unutulur maliyeti.
Eren ilk geldiğinde attigi 4 5 golle 1.5mTL kazandirmisti herkes seviyordu falan unutmustu millet maliyeti. Buda öyle olur

Futbolcu olsam bütün paramı beni Galatasaray'a transfer etsin diye Ahmet Bulut'a verirdim. Çin kulüplerinden daha cazip bir yere dönüştük. Yıllık ücretin bol, vergin sıfır, imza ücretin var, maç başı paran var, şampiyonluk vs bonus primleri var ohh ne güzel İstanbul

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt