Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa piyasısı ile kıyas yaptığımız vakit hiç bir şey bu harçadıklarımız da diye biliriz. Hedef camia olarak avrupaysa ki öyle daha da kaliteli ve masraflı transferler gerekli. + alt yapı yatırımıda daha çok olmalı kalıcı başarı için.

Fatih bizim mali yapımız için söylüyorum bu dediklerimi

Yoksa Avrupa için tabi ki yetersiz bunlar

ama bu paraları harcarken de f/p oranını mutlaka gözetmek lazım

Altyapı konusunda ise sonuna kadar desteklerim

Yani yönetim çıkıp açıklama yapsa ve dese ki;

başta Selçuk, Sneijder olmak üzere diğer bütün çöpleri gönderip sırf altyapıdan gençleri koyacağız

Ağzımı açıp tek kelime etmem

Yeter ki o cesareti göstersinler

Uğur Karakullukçu‏

Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu

Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.

Neymiş, Belhanda Wes'in mevkisinde de oynayabiliyormuş.. Daha iyi ya, Sneijder rekabeti hissetsin, forma girsin. Birlikte de oynayabilirler.

Futboldan anlayanlar bir baska konusuyor iste

Yalnız fener ve bejeke madyası fena ağlıyor. Sadece verilen paraları konuşup kendi kendilerine kuduruyorlar. :D

Alnitak Alnilam Mintaka

Uğur Karakullukçu‏

Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.

Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.

Neymiş, Belhanda Wes'in mevkisinde de oynayabiliyormuş.. Daha iyi ya, Sneijder rekabeti hissetsin, forma girsin. Birlikte de oynayabilirler.

Gene söylüyorum. Bu kadar tepki sırf Wesley'in gitmesi gündemde diye. Paradan dolayı değil. Nasıl Wesley varken oyuncu alırlar kafasında millet. Onlara kalsa 40 yaşına kadar oynamalı takımda.

Haftalar önceden üç aşağı beş yukarı belliydi bu paralar. Şimdi ovvv avvv yapıyorlar...

Orta sahaya iki hayvan (Lemina-Imbula) gerekli. Sol bekte Linnese raziyim.

Belhanda maaşı da bonservisi de fazla ama onun dışındaki 2 isim normal bu piyasada. Fransa Ligi'nde 21 gol atan Marsilya net 2.5-3 milyon Euro teklifi varken aynı paraya buraya gelmezdi. Belhanda en fazla 7 bonservis 3 yıllık max olmalı idi umarım iş yapar da yanıltır hepimizi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Karakullukçu‏

Ben kendi adima konusuyorum Belhanda 8 Milyona Sevilla'ya gitse "isi biliyorlar ya" demezdim, aksine salak mi bunlar derdim.

Maalesef mevcut durumda salak olan kulüp biz oluyoruz.

2017/18 Tamamlanan Transferlerimiz;

Muslera (0)
Maicon (7+1 Milyon)
Sneijder (0)
Belhanda (8+2 Milyon)
Gomis (2,5+2,5 Milyon)

Uğur Karakullukçu‏

adam wes bu sene hiçleri oynadı, bu senede öyle olacaksa gitsin dedi, linç ettiler

Aldığımız 3 adamda kaliteli verilen paralar çok uçuk rakamlar bende kabul ediyorum inşallah şampiyon oluruzda paralarını çıkartırlar.

Şimdi en önemlisi bundan sonra yapılacak transferler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Karakullukçu‏

.Belhanda bonuslarla 10 milyona geldiuğur efendinin futboldan anlamasını yerim.. zaten 7-8 olsa bu kadar tepki olmazdı taraftarda

Ben kendi adima konusuyorum Belhanda 8 Milyona Sevilla'ya gitse "isi biliyorlar ya" demezdim, aksine salak mi bunlar derdim.

Maalesef mevcut durumda salak olan kulüp biz oluyoruz.

adamlar bedavaya konopylankayı alıyor bir de utanmadan kendini sevillayla kıyaslamış.. Ulan sevilla belhandaya 5ten fazla versin kafamı keserim

[FONT=&quot]Transferin en hareketli takımı [/FONT]Galatasaray[FONT=&quot]'da sıra, ön libero transferine geldi.[/FONT]

[FONT=&quot]Forvet bölgesini Gomis, savunmayı Maicon, ofansif orta saha pozisyonunu ise Belhanda ile güçlendiren Sarı-Kırmızılılar'da yeni hedef ön libero transferi...[/FONT]

[FONT=&quot]Üst sınıf bir ön libero olarak transferi tamamlayacak Cim Bom, sağ bek ve sol bek pozisyonları için umut vaadedecek gençleri kadroya katmayı planlıyor.

Sağ bek - sol bek şart [/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt