Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
43ea6ad1fa1285300bb522f31b5df12a.gif

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antrenmana cikardigimiz adamin kontratini uzattigimizi niye aciklamiyoruz?

Acaba tepkilerden mi korkuyorlar.

3823883 tane TD, 18283832 tane başkan değişiyor ama bu boktan kokuşmuş zihniyet bi türlü değişmiyor arkadaş.

Ya Eray nedir, vallahi billahi sinir krizleri geçireceğim. Elim ayağım titriyor. İllallah ettim, bıktım, usandım, yoruldum. Sokayım böyle işe artık.

Her sene aynı şeylerden yakınıp, yine aynı aptallıkları yapmak nedir ya. Şu forumdaki taraftar kadar futboldan anlamıyor mu yönetici bozuntuları?

FT efsanemizdir, saygımız kelimelerle anlatılamayacak kadar da fazladır ve bu takımın tarihine altın harflerle adını yazmıştır. Lakin. 9 senede 7 tane lig şampiyonluğu ve sayısız başarı kazandıran FT bile böyle malca hamleler yapıyorsa daha da diyecek bir şey yok heralde.

FT transfer işinden anlamıyor diyenlere karşı şiddetle karşı çıkmış ve çokça tartışmıştım ama görünen o ki adamlar haklı yav.

Önce Donk transferi, sonra Eray.

Şu hamlelerin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
FT'den tut, yönetime kadar.

Donk konusunda FT ne yapsın, yönetimin suçu diyip işin içinden çıkmak kolay ama doğru değil.
FT'in bütün işlerde bilgisi ve onayı olduğunu herkes biliyor.

Başkan'ın da bütün işleri FT'in söylediklerine göre yapması romantik gözükse de yanlış.

FT Eray transferini istemiş olabilir. Başkan diyemiyor mu hocam bu herif şimdiye kadar ne oynadı da sözleşme yapacağız. Altyapıdan birine şans verelim diye.

Veya Donk konusunda M. Cengiz 2M istiyor dediğinde, FT diyemez mi başkanım max 1 milyon euro'yu kabul ediyorsa ok, yoksa başka adamlara bakarız diye.

Yanlışları kimin yaptığı kadar, kimlerin göz yumduğu da önemli. Yanlışa karşı dur diyemeyen de en az yanlışı yapan kadar hatalıdır.

M. Cengiz bütün işleri FT'in düşünceleriyle yapıyorsa, o koltukta oturmasın arkadaş. Böyle rezillik, böyle kepazelik olmaz.

Umarım bir kazık daha girmez kulübe. Kazığın küçüğü büyüğü olmaz. Altyapıda Eray'a vereceğin paranın 10'da birine oynatacağın kamyonla oyuncu varken, isterse 500 bin TL'ye imza atsın. Rezalet rezalettir. Bu herif ne oynadı da sözleşme yapacağız. Bu koduğumun altapısından bir tane gence forma şansı versen ne olacak? Ne kaybedeceksin.

Artık burama kadar geldi yav...

Eray işcan rezilliği nedir tam dursun dan kurtulduk derken bu sefer de bunlar başladı madem sözleşme yenileyeceksin ver asgari ücretten biraz fazlasını bu adam kimden gayrimeşru anlamadım ki

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu eray 100% torpilli, birileri onun takimda kalmasini istiyor bizimkilerde kabul ediyor yoksa bunun baska bi aciklamasi olamaz

Imbula olmaz demedi mi hoca, ustelik Strasbourg gibi dusuk maliyetli bir takima onerilmis, ozaman Ndiaye'yi nasil kiralayacagiz ?

Ali Naci florya'dan haber alamayinca sallamaya baslamis

Yarmolenko: "Shakhtar Donetsk'e gideceğime, futbolu bırakırım daha iyi. Dortmund'a gidip antrenmanlara başlayacağım. Yeni teknik direktör Favre'yi tanımıyorum. Gelecekte neler olacak bakacağız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt