Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taş catlasa TrezegeDediğim herşey çıkıyor.
Bidaha transfer yapmayacaz bence. Nagatomo ve Donku takimda tuttular. Yedek forvete Muğdat geldi. Taş çatlasın stoper kiralarız bitane o kadar.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inşallahBelki de Belhanda'yı satacak bizimkiler gelen parayla Trezeguet,Bennacer,Emre Akbaba gelecek
Kesinlikle katılıyorum sonuçta adam akıllı bir planlama ile Ribery tarzı adamlar bulabiliriz
Ayrıca bence en az 2 sene önceliğimiz lig şampiyonluğu olmalı ben açıkçası CL'de başarıyı çok önemsemiyorum
Şayet ligi kazanamaz isek Bjk'nin düştüğü duruma düşebiliriz
topal diye acimislardirIstanbul Üniversitesi ögrencileri Mehmet Topal'i yilin futbolcusu secmis.
Ülkenin genclerine dair olan ümitlerimi derinden zeddeleyen birsey oldu bu simdi.
mynet haberine sevinmek ilginc olmusAllahm gollll
mynet haberi severim,belhandanın her satış haberi beni mutlu edermynet haberine sevinmek ilginc olmus
saglam defans onceligimiz olmali. bekliyoruz bakalimTrezeguet ihtiyaç degil. 8 numara almamız lazım.
Hayırlı olsun derken kaynak fanatik mi hocam?Trezeguet hayili olsun.
Garry ile birlikte çok faydali olacagini düsünüyorum. Özellikle gol yollarinda sikinti çektigimiz Deplasman maçlarinda kilidi açabilecek kapasitede. SLde Iyi bir performans gösterirse bonservisinin 3-4 katini geri alabiliriz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He reminds me a lot of Salah before the latter got under the hands of Spaletti. A lot of speed but decision making is suspect. Under the right coach, he will imrpove a lot.
A good manager would have worked on the training ground to get him along with the likes of Warda and Ramadan more involved and have better link up with Salah. The problem that Trezeguet mostly faced is that when he got the ball, it was usually either in our final third so he has to make a run about three quarters the size of the pitch or when he got the ball, he was too isolated and by himself. That wasn't just his problem but the entire team in the tournament. It looked to me that nothing was done on the training ground to improve the play in the final pitch and all training was done was to make sure we stay compact and don't concede.