Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 len kaç TL bilen varmı ? 40 milyon lendir o TL olsa duramazsin

Uğur Karakullukçu: "5 milyon Euro, Trezeguet gibi bir futbolcu için para değil. Vasat bir bek Cavanda 2.4 milyon Euro ediyor Avrupa'da. Ama Galatasaray'ın bu parayı nakit ödeyecek durumu şu anda yok." (A Spor)

Uğur Karakullukçu: "5 milyon Euro, Trezeguet gibi bir futbolcu için para değil. Vasat bir bek Cavanda 2.4 milyon Euro ediyor Avrupa'da. Ama Galatasaray'ın bu parayı nakit ödeyecek durumu şu anda yok." (A Spor)

Cavanda vasat değil bizde tutmadı , s.liege gayette faydalanıyor bunun gibi vasatlarda yorumcuyum diye gezsin.

Sürekli gündem de tutma çabaları almıyor kimse sizin kıçı kırk topçulara 6 7 m vermez artık.
o paralar zaten mümkün değil istesekte veremeyiz sözleşmesi bitiyo emrenin yenileyeceğini sanmıyorum emreyle konuşsun bizimkiler oda bastırsın ister 2 milyon +tolga veya eren istemezseniz 6 ay sonra imzalarız sene sonunda bize gelir seçim sizin deyip çekilmek...

Vida taş çatlasa 5-10 milyon avro arası eder, o da piyasanın bu kadar yüksek olmasından kaynaklı yoksa onu da etmez.

Bu kadar hantal ve ağır bir oyuncunun beğenilmesini de anlamış değilim.
5-10 demeyelim de sokratis papastopulosun arsenal'e 16 milyona transfer oldugu yerde vida 12-13ü gecmez. sokratis net daha üstün oyuncu

Hamdolsun bir mal dan daha kurtulduk :hat:
Fatih Hoca'nin orta sahada afedersin böyle dümbükleri isteyecegini sanmiyorum. Tolga Cigerci, Aytac Kara, Mehmet Güven falan bu tip oyuncular agir oyuncular. Tabi milli takimda Ozan Tufan'i koymustu Topal'in yerine ama Topal'i da stopere koymustu ama hoca artik tutarli, herkesi yerinde oynatiyor. Linnes'i bile sol bek alternatifi olarak görmüyor suan.

5-10 demeyelim de sokratis papastopulosun arsenal'e 16 milyona transfer oldugu yerde vida 12-13ü gecmez. sokratis net daha üstün oyuncu

Bizdeki Maicon da bunun gibi, 2 haneli para vermem ben bunlara. Mevcut piyasada fiyatlar çok uçtuğu için azıcık birşey yapsalar ( DK yada CL) hemen fiyatları uçuyor.

Ama ben takımımda görmek istemem açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt