Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarik essegini biz aldik. onlarda da bir dursun baskan olma olasiligi ihtimal.

Tarık bizde kaç maç oynadı Cavanda onlarda kaç maç oynadı? Adamlar faydalanıyor işte. Her NTV Spor'u açtığımda Liege maçı oluyordu Cavanda da göze çarpıyordu performansıyla. Bizim ligde böyle oynamadı tabii ama kendi liginde iyi oynuyor adam işte kabul edelim. Bildiğim kadarıyla 30 üstü maça çıktı. Karşılaştırdığın Tarık Maldal gibi 5 yılda 15 maça çıkmadı.

Satar bence satması lazim. Ocakta 34 yaşında olacak ve kim ne derse desin artık saf bir forvete dönüştü Ronaldo. Oyunun kurulumuna pek katkısı yok mükemmel bir bitirici ama Real Ronaldo'yu satarsa çok bişey kaybetmez.realin satmamasi gereken tek oyuncu bence modric ve marcelo biraz öbürleri değişebilir
Güzel yorumların icin teşekkürler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Juventus kulübü kazanmicak. İtalya ve Serie A inanılmaz değer kazanacaktır.

Ronaldo transferi Serie A için ilaç olacak. Müthiş transfer.

Sadece bir futbolcu değil, bir marka, bir sembol transfer ediyorsunuz. O 100 milyon’u 2 haftada çıkarırlar.
Avrupa futbolunun Serie A devlerine ihtiyacı var.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany'nin kardesi falan varmi acaba bize Dany gibi atletik stoper lazim

Alman takimlar fransa'da altin buldu

Leipzig: Upamecano, Naby Keita, Ibrahim Konate, Nordi Mukiele, Augustin

Dortmund: Abdou Diallo, Zagadou

Mainz: Gbamin, Mateta

Stuttgart: Pavard

Gladbach: Cuisance

Yillardir diyorum su Fransa pazarina girmeyen tek enayi kulüp biziz.

Sa

DhX0O8LW4AEzUmf

Yillardir diyorum su Fransa pazarina girmeyen tek enayi kulüp biziz.

Menajerler ve bu yöneticiler olduğu sürece sadece biz değil hiçbir klüp giremez.Turkiyede futbol tamamen rant başka bir şey değil.daha önce de söyledim Galatasaray'ın gidip atıyorum Nancy nin ortasaha oyuncusuna teklif götürme imkanı yok çünkü Nancy bizim için yok hükmünde.

Emre Utkucan oley dunyanin en kotu scoutu olabilir

Ben olsam yabancı scout getiririm ama tek bir kişi değil örneğin fransayi iyi bilen veya atıyorum kuzey ülkelerini iyi bilen Afrika iyi bilen isimlerle çalışırım.koskoca kulübün scout işini bir adam yapamaz. Ve tabiki futbol okulu açmak lazım her ulkeye. Bunu ben düşünüyorsam onların yüz kere düşünmesi lazım

2006 şampiyonlugundaki forvetlerimiz

necati ateş 18 gol
ümit karan 16 gol (2.yarıda sakatlıgından oynamadı)
sasa iliç 12 gol
hakan şükür 10 gol
hasan kabze 6 gol

2006 şampiyonlugundaki forvetlerimiz

necati ateş 18 gol
ümit karan 16 gol (2.yarıda sakatlıgından oynamadı)
sasa iliç 12 gol
hakan şükür 10 gol
hasan kabze 6 gol

O seneler forvet bolluğu vardı.necati ümit falan doğru düzgün milli takıma alınmadı. Bence her ikisi de şuan oynasa as santrfor olurlardı milli takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt