- 4 Ağustos 2009
- 92.355
- 74.407
- 5.358
Reyis hazineyi direk kendine baglamis. Helal olsun vallaGorev alamadi sandim. Hazineyi duyunca kahkaha attim. Reis her zaman ki gibi sasirtmadi.![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyis hazineyi direk kendine baglamis. Helal olsun vallaGorev alamadi sandim. Hazineyi duyunca kahkaha attim. Reis her zaman ki gibi sasirtmadi.![]()
![]()
Abi adamin aldigi tek mac var mi koca sezonda?
Bu herif yilda kemiksiz 22.5 milyon tl ni yiyiyor 10 milyon euro bonservisi haric.
Bu parayi alip GS in 10 numara pozisyonunu isgal edip tek mac almaz mi insan ya ? Herifin savunulacak nesi var?
Haberi okudum, sekiz milyonluk bir tekliften bahsedilmiyor. Aksine, Belhanda'nın transfermarkt sitesine göre piyasa değerinin dokuz milyon olarak göründüğü, böyle bir miktarı Bremen takımının karșılamasının zor olduğu, bir ihtimal kiralık olarak düşünülebileceği yazılmış.Werder soll Belhanda beobachten - WESER-KURIER - Werder Bremen: News zur Bundesliga -
Teklif falan gelmez ha , Ndiayenin gidişinin peşinden Belhandaya 8 Milyon civarında teklif geldi Bremenden hoca yollamadı,çok beğendiği ölüp bittiği için olmayabilir ama takımda kalmasını istedi oraya Belhandadan iyisini alacak durum yoktu. Bu senede çok acayip bi teklif olmazsa kalacaktır öyle sizin sandığınız gibi 3-5 Milyona yollanmaz Belhanda piyasasını herkes biliyor.
senin gibi apachi bizle nasil ayni meslegi yapar diye dalmaya calisiyorlardirBelhanda'nin Casemiro, Modric ve Kroos'u pesine taktigini gorur gibiyim
veya bruno peresaslında mariano'yu 3-4e satıp ayni paraya rafael'i alsak hoş olurdu ya
garry geldiğinde adını bile duymamıştık,trezeguet belçika liginde sıradan bir oyuncuydu onyekurunun wonderkid olduğu ligde istatistik olarakta bakıyorum söylediklerinin tam tersi form tutarsa lige damga vurcak oyuncular arasında bence garry ve trezeguet den çok çok yetenekli,garry satılacaksa en az 20 desinler veren olursa gitsin yoksa kalsın en faydalı oyuncularımızdan...Tahminim Henry’nin gelmesi Garry’nin gidisine delalet
Oradan gelecek parayla da yedek kaleci, yedek golcu falan alirlar, 8 numarayi da kiralarlar, NDiaye falan gelir herhal
Ama Henry’den Garry performansi beklemek biraz hayal olabilir, son hareketi yapamiyor gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tahminim Henry’nin gelmesi Garry’nin gidisine delalet
Oradan gelecek parayla da yedek kaleci, yedek golcu falan alirlar, 8 numarayi da kiralarlar, NDiaye falan gelir herhal
Ama Henry’den Garry performansi beklemek biraz hayal olabilir, son hareketi yapamiyor gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
veya bruno peres
Yok agabey, aklima ilk o geldi öyle degistirdim. Özel bir sebebi yok yani.. Inan bana.Estağfurullah da niye ''Saylak''?. Kastettiğim kişiyi anlamışsındır; artık şizo takılmak istiyorsan sen bilirsin tabi; madem kararlısın, hayırlı olsun, ne diyeyim?:confused:...