Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry en son gidecek adamlardan,Gomis gider,Feghouli gider ama Garry gitmez

DhrXEDOXcAALYY6

@Aydın Aslan

DIŞ HABER - Rafael da Silva: "Beşiktaş ile 2-3 hafta önce görüştüm. Buraya geldiler. Fikret Orman da vardı. Ancak sonrası iyi gitmedi ve görüşmeler şimdilik sona erdi." ➤ BJK Transfer: Rafael da Silva:

lyonda kalacakmis

Abi adamin aldigi tek mac var mi koca sezonda?

Bu herif yilda kemiksiz 22.5 milyon tl ni yiyiyor 10 milyon euro bonservisi haric.

Bu parayi alip GS in 10 numara pozisyonunu isgal edip tek mac almaz mi insan ya ? Herifin savunulacak nesi var?

Neyse hocam daha önce çok yazdık tartıştık bu konuları.

Bende Maicon'u itin g... sokuyorum ama iyi yanlarını söylüyorum yeri geldiğinde.

Parası falan yönetim hatası adam kimseye zorla beni alın demedi sonuçta.

Hoca bana göre iyi performans aldı ve bırakmayacaktır ancak yüksek teklif gelirse olabilir.

Eskisi gibi tek başına maç alan adam kalmadı bizim piyasada. Futbol takım oyunu ve Belhanda çok iyi bir takım oyuncusu.

aslında mariano'yu 3-4e satıp ayni paraya rafael'i alsak hoş olurdu ya

Werder soll Belhanda beobachten - WESER-KURIER - Werder Bremen: News zur Bundesliga -

Teklif falan gelmez ha , Ndiayenin gidişinin peşinden Belhandaya 8 Milyon civarında teklif geldi Bremenden hoca yollamadı,çok beğendiği ölüp bittiği için olmayabilir ama takımda kalmasını istedi oraya Belhandadan iyisini alacak durum yoktu. Bu senede çok acayip bi teklif olmazsa kalacaktır öyle sizin sandığınız gibi 3-5 Milyona yollanmaz Belhanda piyasasını herkes biliyor.
Haberi okudum, sekiz milyonluk bir tekliften bahsedilmiyor. Aksine, Belhanda'nın transfermarkt sitesine göre piyasa değerinin dokuz milyon olarak göründüğü, böyle bir miktarı Bremen takımının karșılamasının zor olduğu, bir ihtimal kiralık olarak düşünülebileceği yazılmış.

Bremen ve dokuz milyon euro bölümünün doğru olduğunu düşünüyorum, çünkü bildiğim kadarı ile Bremen gerçekten o miktarları ödeyebilecek durumda değil.

su belhanda gitsin ya. bu apachiyi bize yakistiramiyorum. arabistana yollamamiz lazim. katarda olur

Tahminim Henry’nin gelmesi Garry’nin gidisine delalet
Oradan gelecek parayla da yedek kaleci, yedek golcu falan alirlar, 8 numarayi da kiralarlar, NDiaye falan gelir herhal
Ama Henry’den Garry performansi beklemek biraz hayal olabilir, son hareketi yapamiyor gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
garry geldiğinde adını bile duymamıştık,trezeguet belçika liginde sıradan bir oyuncuydu onyekurunun wonderkid olduğu ligde istatistik olarakta bakıyorum söylediklerinin tam tersi form tutarsa lige damga vurcak oyuncular arasında bence garry ve trezeguet den çok çok yetenekli,garry satılacaksa en az 20 desinler veren olursa gitsin yoksa kalsın en faydalı oyuncularımızdan...

Tahminim Henry’nin gelmesi Garry’nin gidisine delalet
Oradan gelecek parayla da yedek kaleci, yedek golcu falan alirlar, 8 numarayi da kiralarlar, NDiaye falan gelir herhal
Ama Henry’den Garry performansi beklemek biraz hayal olabilir, son hareketi yapamiyor gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malesef ben de ondan korkarim. Insallah Garry degil de feghouli gider. Feghouli icin asla belhanda gibi olumsuz dusunmuyorum ama 25 milyon tl lik maasi ve sakatlik riskleri sebebi ile umarim Fegh satilir.

kalinicin gelmesini cok isterim. gomis cine kalinic bize.

Hoca bir gün önce kadromuzu koruyoruz sadece denayer kaldı inş oda olur mevcutu koruyup takviyelere bakacağız dedi. Bugün vedalaşmalar olabilir gayet doğal dedi:) bence bu sabah belhandaya yada maicon a teklif geldi oda mutlu olmuş gözlerinden belli gary olsa üzgün sıkıntılı konuşurdu baya baya moralliydi reis.

Estağfurullah da niye ''Saylak''?. Kastettiğim kişiyi anlamışsındır; artık şizo takılmak istiyorsan sen bilirsin tabi; madem kararlısın, hayırlı olsun, ne diyeyim?:confused:...
Yok agabey, aklima ilk o geldi öyle degistirdim. Özel bir sebebi yok yani.. Inan bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt