Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Italyadan Vitor Hugo yu bekliyorum. Fiorentina kiralar mi , bilmem ama gecen sene 19 maca cikmis sadece. Bize gelip , yeni bir baslangic yapabilir.

Altınordu neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim altyapı açısından Türkiye'de ki en iyi camia bursaspordur.Hamzanın beğenmediği bu çocuktan bir yol olmaz dediği sağ bek lilleye gitti.Enes çok daha iyi yerlere gidecek.Kalecileri yavuzhan o yedek yavşak febeli altınordu kalecisinden çok daha iyi.Altınordu kim kardeşim.Ne başarısı varmış
kronik sorunumuz her şeyi abartmak, sövünce linç ediyoruz övünce kral yapıyoruz.

o geçen yaz elimizde kalmıştı zaten de bazılarının geç haberi oldu. fatih hoca şuan en çok belhanda için teklif bekliyordur adım gibi eminim
Yeni sistemde, Belhanda Terim'in AS oyuncusu olacak.

10 Numara olarak değilde, 433 sisteminde bir 8 Numara olarak.

___________Fernando
______________________Badou
______Feghouli
Garry_______Gomis____Onyekuru

#433 #BamBamBam

Berke benim kardeşim gibi, şu an ülkenin en potansiyelli yerli kalecisi ama bence süre almaya ihtiyacı var. Barış Alıcı ise hazır, Fenerbahçe’ye doğrudan katkı verecektir, çok güveniyorum ona da. Yurt içinde yapılabilecek en iyi hamleler bunlardı.
ugur karakullukcu

Nevzat aydını hiç sevmem ama iyi dersini verdi ugura geçende . İnsanlara çok üstten bakıyor bu herif galatasaray sözlükte burda uğuru cebinden çıkaracak bir ton adam var

Yeni sistemde, Belhanda Terim'in AS oyuncusu olacak.

10 Numara olarak değilde, 433 sisteminde bir 8 Numara olarak.
d8bb8c97f51581839b31ac15f581cb88.gif

Simdiye kadar avrupa'ya bu sezon ligimizden iki yerli oyuncu gitti:

Okay > Celta Vigo
Zeki Celik > Lille

Bu sayinin cogalmasi lazim. Yusuf Yazici ve Abdulkadir uzerine koyarak devam ederlerse 2-3 sezon sonra avrupa'ya giderler.

Gokhan Tore, Oguzhan Ozyakup, Ozan Tufan, Salih Ucan, Kerim Frei, yetenekli oyuncular ama henuz potansiyellerini tam olarak gosteremediler.

Kevin de Bruyne'nin soyle bir aciklamasi var: oyuncular genc yasta avrupa'ya giderse kendilerini daha iyi gelistirebilirler ve daha ust duzey oyuncular ile antrenman yapabilirler.

Bizde de bu sayi cogalmali. 80 milyonluk ulkede Oguzhan haric milli takim seviyesinde bir merkez orta saha oyuncusu yok, bitmis Topal hala milli takimda banko oynuyor. Sol beklerimiz Caner, Hasan Ali, Ismail. Mesala Semih Kaya kayiplarda.

Fatih hoca dun eger her sezon minimum 1 oyuncu A takima cikmazsa kurallarimiz da bellidir arkadaslar da bilir dedi.

BJK: % 30 küçülmeye gitmiş. CL’de yok. Maliyetli isimler takımdan ayrılıyor.

FB: Kadroda dişe dokunur 1 tane oyuncu yok. En az 10 transfer şart. Henüz transfer yapamadı.

GS: Şampiyon kadroyu korudu. Üzerine kaliteli isimlerle temas var.

Ama kaos GS’da değil mi! Yerseniz...

sevmedigim bi adam yazmış ama tamamen doğru

Simdiye kadar avrupa'ya bu sezon ligimizden iki oyuncu gitti:

Okay > Celta Vigo
Zeki Celik > Lille

Bu sayinin cogalmasi lazim. Yusuf Yazici ve Abdulkadir uzerine koyarak devam ederlerse 2-3 sezon sonra avrupa'ya giderler.

Gokhan Tore, Oguzhan Ozyakup, Ozan Tufan, Salih Ucan, Kerim Frei, yetenekli oyuncular ama henuz potansiyellerini tam olarak gosteremediler.

Kevin de Bruyne'nin soyle bir aciklamasi var: oyuncular genc yasta avrupa'ya giderse kendilerini daha iyi gelistirebilirler ve daha ust duzey oyuncular ile antrenman yapabilirler.

Bizde de bu sayi cogalmali. 80 milyonluk ulkede Oguzhan haric milli takim seviyesinde bir merkez orta saha oyuncusu yok, bitmis Topal hala milli takimda banko oynuyor. Sol beklerimiz Caner, Hasan Ali, Ismail. Mesala Semih Kaya kayiplarda.

Fatih hoca dun eger her sezon minimum 1 oyuncu A takima cikmazsa kurallarimiz da bellidir arkadaslar da bilir dedi.

Oyuncular ile inanılmaz sözleşmeler yapıldığı için kimse gitmeye yanaşmıyor nedeni bu bence.sen vasat bir adama yıllık 2 milyon verirsen o adam hayatta gitmez kendini de gelistirmez

Onyekuru'nun resimi bile medya'ya dusmedi bizimkilerin yuruttugu gizli operasyonu Kurtlar Vadisinde bile gormedim

Alanya eren-emre takasina razi gibi, ama erenin maasini odeyemiyorlar

Set oyununda eksiklerimiz çok 2012 model Selçuk bulmak lazım ama daha tempolusu

Fenerbahçe'den Altınordu'ya Berke ve Barış uyarısı: "Transferler konusunda sözleşme süreleri, transfer ücreti ve şartların detaylarını biz açıklayacağız. Siz tek kelime etmeyeceksiniz." (DHA)

yine para aklanıyor olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt