- 11 Haziran 2015
- 39.790
- 28.225
- 2.193
haftada 5 kez altyapıdaki genclerden bahsediyorum.eleamin genclerini övdüğümü ne zaman gördünüz?bjknin aldıgı güven yalcını cok begendim o ayrı..
nasıl topçu o ya baya şişirdiler twitter'da hiç bilmiyorum ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haftada 5 kez altyapıdaki genclerden bahsediyorum.eleamin genclerini övdüğümü ne zaman gördünüz?bjknin aldıgı güven yalcını cok begendim o ayrı..
Abdennour'u kiralayamaz mıyız acaba? Son durumu nedir
edit: sözleşmesi seneye bitiyormuş
videolarda süper.youtubeda izle.fizikli,teknik,top dagıtan,şutları çok iyi..ama bjk u21e gönderebilirnasıl topçu o ya baya şişirdiler twitter'da hiç bilmiyorum ama
sergen seni bizim scout ekibine almak lazım. bi kaç tane yerli genç yetenek de biz alsaydık kaç senedir tık yokvideolarda süper.youtubeda izle.fizikli,teknik,top dagıtan,şutları çok iyi..ama bjk u21e gönderebilir
brumayı 12 milyon avroya aldıkbu arada Berke Özer i takımımızda görmeyi çok isterdim . Muslera sonrası uzun yıllar kalemizi koruyabilirdi. Ama malesef paralı dönemlerimizde bile genç oyuncu için yatırım yapma düşüncesinde olmadık hiç , şu aralar olmaması zaten sürpriz değil ?
fatih hocayla iyi anlaşırdım ya.bu altyapıdaki hocalar ne halt yiyo anlamadım bensergen seni bizim scout ekibine almak lazım. bi kaç tane yerli genç yetenek de biz alsaydık kaç senedir tık yok
fransa'da iyiydi aslında eski günlerine dönerdi hocamın elinde. sol ayaklı olması avantaj. tekrar piyasa yapması muhtemel gelseMaicon o heriften daha iyi
larin nolacak acaba izlemedim hiç oynadığı maçları onunvideolarda süper.youtubeda izle.fizikli,teknik,top dagıtan,şutları çok iyi..ama bjk u21e gönderebilir
O Ünal Aysal ın vizyonuydu . Ben daha çok yerli genç oyuncular için yazmıştım .brumayı 12 milyon avroya aldık
yani larin fiizki açıdan iyi ama agır herif ya.yine de rotasyonda iş yaparlarin nolacak acaba izlemedim hiç oynadığı maçları onun
biz kendi elimizdeki cevherleri oynatalım önce,boşver yerli piyasasınıO Ünal Aysal ın vizyonuydu . Ben daha çok yerli genç oyuncular için yazmıştım .
sorma. semih kayadan beridir tek topçu çıkmadı rezillik resmen. sonuçta süper yıldız beklemiyoruz zaten ama ortalama topçu bile çıkmıyor altyapıdanfatih hocayla iyi anlaşırdım ya.bu altyapıdaki hocalar ne halt yiyo anlamadım ben
bence fatih hocayı dogru bilgilendirmiyolar bu konuda.altyapıdaki hocalar değişmelisorma. semih kayadan beridir tek topçu çıkmadı rezillik resmen. sonuçta süper yıldız beklemiyoruz zaten ama ortalama topçu bile çıkmıyor altyapıdan