Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 milyon lirayi Karabük bize verecek herhalde transfer icin !

Bu akşam ki antremanda olacağı için ''seve seve ''KAP ı yayınlatmak zorundalar

barış için üzüldüm ama fenere gittigi icin degil kendisi icin üzüldüm yazık etti kendisine basaksehirde belki gelisirdi

ama fenerde harcanacak

Kuzeyli çocukların muhabbeti doğruymuş norveç basını da yazmış, bizi kaynak göstermeden

Galatasaray'ın iki temsilcisi Tromsö'lü Runar Espejord'u izlemek için Trondheim'e geldi. Türk devinin oyuncuya ilgisi bir kaç hafta önce başladı. [Alda No] Seçkin on Twitter

Muslera-Okan
Mariano-Linnes
Serdar-Maicon-Transfer-Sadık
Nagatomo-Aziz
Fernando-Donk
Ndiaye-Belhanda
Emre-Muğdat
Feghouli-Sinan
Rodrigues-Onyekuru
Gomis-Hernandez

Benim tespitlerime göre en az 7 transfer daha gerekli.

-Bedelsiz olarak Abel Hernandez kesinlikle alinmali, forvet yok. Eren falan demeyin, onu da satmaliyiz.
-Carole'den gelecek bonservisle Aziz Behich'i almaliyiz. 2 civari olur.
-Emre Akbaba'yi ne yapip edip almamiz lazim, burada biraz acilacagiz gerekirse 3 milyon kadar. Tolga'dan ne kadar para gelecek ona bakmak lazim. Ahmet'ten de 1 milyon euro kadar bir para gelir. Üstüne Efecan'i bile verirler normalde 3 milyon ödersek.
-Ndiaye'nin yine kiralanmasi lazim, sampiyon olursak 1-2 milyon kira bedeli öderiz gibi bir anlasma yapilabilir. Oyuncu istiyor zaten.
-Bursaspor'un yedek kalecisi iyi birine benziyor, onu da 1-2 milyon lira gibi cüzi bir bedele alabiliriz.
-Yabanci stoper bulmamiz lazim, o da hizli bir oyuncu olmali iyi kötü. Kiralik olabilir.
-Son olarak da alt yapi kurali icin Malatya'dan Sadik cüzi bir bonservise alinabilir.

Juventus, 105 milyon euro bonservis bedeliyle Cristiano Ronaldo'yu transfer etti. Açıklamanın kısa süre sonra yapılması bekleniyor.

(France Football) Kramponlu Pisagor on Twitter

eder mi sizce

1 - Devam etmekte olan Norveç Eliteserien sezonunda Runar Espejord'dan (9; altı gol ve üç asist) daha fazla gole katkı yapan tek isim Marcus Pedersen (11). Dedikodu. OptaCan on Twitter

Molde'de Haland varmış 2000li efsane diyorlar yetiştirme bedeli ile alınıyorsa güzel iş olur.. Bekliyorum böyle bir iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt