Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kaleci olarak beklenti ne ki , Muslera ayarına yakın bir adam bekliyorsak öylesini hem bulamayız hem alacak gücümüz yok , Çağlar genç ve potansiyelli bir kaleci en azından Eray ve İsmail Çipe gibilerini besleyeceğine Çağları kadroya kat bişey kaybetmezsin
Benim yedek kaleci beklentim bonservisi olmadan almak. Sezonu üç beş maç ile tamamlayacak bir oyuncu için bonservis bana ters geliyor. Bu kaleciyi bir kere izledim, bize karşı. Yediği gol sayısı değil, çıkarabileceği golleri bile yemesi battı gözüme.

Tamam anladik forumca görmedin...Ben de medya da gördümü diyorum dogru yanlis pek bilemem ama Fatih Terim Kilo vermesini istemis göya...senin kadar feg in popo sunu incelemedim...Ben pek begenmiyorum feg i aldigi para ile karsilastirinca

Kaynak: sporx 06.07.2108
incelenecek bişey değil zaten,gecen sezon görülmeyecek bi poposu yoktu,baya meydandaydı.şu an zayıflamıs durumda feghouli.5 ay sakat oynamış ,yaz kampı görmemiş ve de kilolu olmasına ragmen iyi katkı vermiş bi feghouliden umutluyum ben.çünkü şu an kilo vermekte hala,yaz kampı görüyo ve sezona fit girecek

Ben olaya yabancı sınırı açısından bakmıyorum. Bu oyuncu TL karşılığı bu denli yüksek bir bonservisi haklı çıkaracak ne yaptı.
bence de 750 bin çok sana zıt anlamda demedim zaten. kontenjan varken böyle adamlara rahatça en az 1.5-2 milyon euro verilirdi ki defalarca kez de verildi ozaman normal görülüyordu bundan bahsettim sadece. ama normal olan şuan olan o zaman anormal bi durum vardı

bence de 750 bin çok sana zıt anlamda demedim zaten. kontenjan varken böyle adamlara rahatça en az 1.5-2 milyon euro verilirdi ki defalarca kez de verildi ozaman normal görülüyordu bundan bahsettim sadece. ama normal olan şuan olan o zaman anormal bi durum vardı
O zaman pardon ben yanlış açıdan algılamıșım.

bu kulübün dengesizliklerine alışın artık.sneijderi 12 gün sonra açıklamış bi kulüp bu.yani taraftara kafayı yedirmeyi seviyolar

incelenecek bişey değil zaten,gecen sezon görülmeyecek bi poposu yoktu,baya meydandaydı.şu an zayıflamıs durumda feghouli.5 ay sakat oynamış ,yaz kampı görmemiş ve de kilolu olmasına ragmen iyi katkı vermiş bi feghouliden umutluyum ben.çünkü şu an kilo vermekte hala,yaz kampı görüyo ve sezona fit girecek
Insh. Öyle olur ve seviniriz ...Star fussbalci ise bunu yapmak zorunda zaten

Ben yedek kaleciye bonservis ödenmesini mantikli bulmuyorum.

Topu topuna oynayacagi mac sayisi 4 bilemedin 5. Allah nazarlardan korusun Muslera cok istikrarli bir kaleci neredeyse hic sakatlanmiyor vs.

Caglar bedava veya oyuncu takasiyla gelecekse tamam ama yok 750 bin€ falan. Israf bu. Ismail Cipe falan oynasin ya da altyapidan baska bir genci alalim kadroya sonucta hepsi ayni benim gözümde.

akşamki antrenman basına açık ve 5 :30ta di mi

Mustafa Cengiz: "40 milyon'a yakın bir para olarak düşürdük borcu. Düşürdük derken, birlikte düşürdük, birlikte yaptık bunu. Kur farkına rağmen bunu başardık."

Iyi okuyun bunu Ünal Aysalcilar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topu topuna oynayacagi mac sayisi 4 bilemedin 5. Allah nazarlardan korusun Muslera cok istikrarli bir kaleci neredeyse hic sakatlanmiyor vs.

Caglar bedava veya oyuncu takasiyla gelecekse tamam ama yok 750 bin€ falan. Israf bu. Ismail Cipe falan oynasin ya da altyapidan baska bir genci alalim kadroya sonucta hepsi ayni benim gözümde.

ve Muslera sakatlanır

Altyapının durumu o kadar boktan ki ne idüğü belirsiz kalecilere bonservis ödemek zorunda kalıyoruz.

2. kalecinin Super Lig mac tecrubesi olan , guvenilir bir kaleci olmasi gerekir. Gelecekte ne olacagi bilinmez. Mesela CL de onemli bir macta bir pozisyonda Muslera nin kirmizi kart ile atildigini dusun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt