Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samuel-umtiti-barcelona-1718_1g8c3c6ccbfme1siqac5sa5o5d.jpg
19122017-koulibaly1-ilmionapoli.it_-730x482.jpg
111967.jpg

körol bence gider fransada hertürlü alırlar bunu ama asıl kan emici sülükler eren tolga tarık gibileri bunlar nasıl gidecek

hadi bakalım,gönlü alınsın oktay mahmudinin

Carole
Ahmet
Lescuk
Tolga
Eren

bunlardan kac tane gider mudur

Carole satilir bir Fransiz yahut Ispanyol ekibine, 1-2m'ye satariz gibi

Lescuk takimda kalir hatta indirime giderek kontrat uzatabilir

Tolga'yi takasta falan kullanabiliriz, satarsak da para edecegini dusunmem, kalip maasini yer

Eren satilacak, Anadolu kulupleri de Zurich Basel falan da ilgileniyor

şenerin topsuz koşularını savunabilecek sol bek dünyada yok

bu gerçekle yüzleşin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yine ağustos sonunu bekleyecez anlaşılan

1.8 milyon euro'ya aldığımız "Köyün delisi Cavanda'yı" 2.4 milyon Euro'ya okutmuşuz. 500 bin euro kiralama bedeli ile birlikte;

Toplam 1.1 milyon Euro temiz para.

Nagatomo'nun parasını Cavanda'dan çıkardık çok güzel iş oldu valla, acayip sevindim.

UEFA'nın FFP belası ile tepemizde olduğu şu günlerde ilaç gibi geldi.

Demek ki neymiş oyuncunun maaşını anlaşırken düşük tutarsan, oyuncu kötü performans bile sergilese rahatça satıp,kiralayabilirsin.

Eren,Tolga ve Tarık'ların takıma sülük gibi yapışmasının sebebi bu.

Tabi bu tarz transferlerde oyuncu pasaportu da önemli. Belçika pasaportlu oyuncunun her türlü piyasası oluyor.

kaynak iyi degil ama dogru olmasını umuyorum semih kayadaki gibi

Yok mu la Tolga'ya bundesliga'dan teklifler Stuttgart Augsburg Freiburg falan, 2m verin yeter

cok anlamadıgım icin soruyorum bu basket denen garip olusumdan fener filan para kazanıyormu ? yani cuvalla para gömsek misal kar ediyormuyuz

Şu Donk'un maaş olayı biraz sıkıntı oldu. En iyi ihtimalle 1.5 milyondan anlaşmaları lazımdı.

Fakat Muğdat ve Nagatomo işlerindeki rakamlar bana göre doğru. Üstüne bir de Cavanda'yı 2.4 milyona okutmak muazzam iş valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt