Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üff cidden darlatıyor bu transfer dönemi beni , Ulan doğru dürüst adam ismi yok çıkan isimlerde Trezeguet falan , Rodrigues gitse bile gelmesini istemiyorum ya Sinan - Onyekuru varken , Daha stoper yok orta saha yok kaleci yok hala Trezeguet

Kasımpaşalı Trezeguet'nin Slavia Prag transferi gerçekleşmedi.

Kasımpaşa Kulübü'nden aldığı özel izin ile Çekya'nın Prag kentine giderek Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçen Trezeguet'in Çekya ekibine transferi iptal oldu. Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin'den alınan bilgiye göre Slavia Prag Kulübü, TSİ 17.00'ye kadar Kasımpaşa Kulübü'nün banka hesabına yatırması gereken 5 milyon Euro'luk bonservis bedelini yatırmayınca, transfer gerçekleşmedi.

Bilgin ayrıca, Trezeguet'in Kasımpaşa'nın kamp çalışmalarına katılmasını beklediklerini söyledi.

NTV Spor

trezegeyi bize kitledıler sanıırm

Bu trezegü yü inter alacak parmaya kiralayacak mevzusu vardı biara. Ozamanda 3.takımda oynamış olmayacak mıydı yani. Neye dayanarak trezeguet öyle bi açıklama yapmıştı ilginç

kasımpasa trezegueteyi almamız icin böyle bi tiyatro cevirmis olma ihtimali nedir sizce beyler ?

Kasımpaşalı Trezeguet'nin Slavia Prag transferi gerçekleşmedi.

Kasımpaşa Kulübü'nden aldığı özel izin ile Çekya'nın Prag kentine giderek Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçen Trezeguet'in Çekya ekibine transferi iptal oldu. Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin'den alınan bilgiye göre Slavia Prag Kulübü, TSİ 17.00'ye kadar Kasımpaşa Kulübü'nün banka hesabına yatırması gereken 5 milyon Euro'luk bonservis bedelini yatırmayınca, transfer gerçekleşmedi.

Bilgin ayrıca, Trezeguet'in Kasımpaşa'nın kamp çalışmalarına katılmasını beklediklerini söyledi.

NTV Spor

hay sokayim böyle ise ya
kesin bize kitleyecekler bunu

Onyekuru niye açıklanmıyor lan hala. Şu uyuz uyuz iş yapmalarına sinir oluyorum. Neyi bekliyorsun adam antremanada çıkmıyor boş boş duruyor

Ulan lig bitti şampiyonluk bu trzge kadar konuşulmadı elimizde oturmuş bir hucum hattı var bu takıma bir stoper ile bir orta saha gelse ligin anasını belleyeceğiz. 24 saat bizim orta saha düşünmemiz konuşmamız lazım ama 2 aydır bu adam konuşuluyor sıktı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt