Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güntekin : bu sezon beşiktaş yaşadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetimden birine sorulsun ve şu kafa karışıklığı bitsin artık. Trezeguet olursa Onyekuru iptal mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Henry de Treze de gelsin. Belhanda şutlanır. Henry, Treze, Feg den hangisi tutarsa Belhanda yerine monte edilir.
Ayrıca yedekte de oyuna girip skor değiştirebilecek adam lazım. Şl var, lig var, TR kupası var. 3 kulvardayız.

şimdi var ya bazılarınıza küfür etmek zorunda bırakacaksınız beni ama harbi yetti ya.başkan onyekurunun sözleşmesindeki kazancını bile anlattı.yuh ya size....

*Olası garry satışı sonrası trezeguet alınır Henry ile sol kanatta rekabete girerler ve bundan en çok biz karlı çıkarız.
*Olası feghouli satışında trezeguet alınır bir kanatta garry kalır diğer kanatta trezeguet ile henry forma yarışı içinde olur
*Satış olmadığı taktirde --
---------------Trezeguet gelirse Henry forvet alternatifi veya 4-4-1-1 de düşünülür ara sıra kanatlar da oynar
---------------Trezeguet gelmezse Henry hem forvet hem kanat rotasyonuna girer duruma göre feghouli veya rodrigues i yedekte bırakır veya bazı maçlarda feghouli 10 numaraya çekilir garry henry kanatları ile daha dinamik bir oyun seyrederiz

Olası tüm senaryoları yazdım renktaşlar hepsi bizim işimize yarıyor yangınlık bir şey yok bu sezon

Henry gelmiştir çünkü dün de Albayrak, Henry kampa gelecek dedi ve sonrası Trezeguet için uğraşıyoruz dedi . Kısaca yem falan değildir, çocuk oyuncağı mı bu . Lakin trezeguet imza atarken vazgeçmesi bence direkt bizle alakalı

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aga teknik, taktik, yetenek işlerini bir kenara bırakırsak ben böyle karakterde bir adamı istemiyorum.

albayrak dün onyekuru için bi aslan sabah geldi,kampa katıldı dedi.sonra trezgeuet için de ugrastıklarını acıkladı.bi rahat bırakın ya şu transfer döneminde kafalarınızı

trezege gelirse misal 2 3 milyona aldık derlerse bilinki el altından bi okadar daha gitmistir

dün albayrak:aslan sabah geldi,kampa katıldı.
bugün mustafa cengiz :nijeryalı transferimize sadece galibiyet primi vereceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt