Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara kim olur renkdaşlar dönüp dönüp aklıma 8 numara transferi geliyor önümüzdeki sezon için gerçekten belirleyici olacak ...
Valla hocam Allah biliyor ya ben Yaya Torureyi çok istemiştim.En az 1 2 sene ilaç olurdu bence yaşı başı umrumda değildi açıkçası

Valla hocam Allah biliyor ya ben Yaya Torureyi çok istemiştim.En az 1 2 sene ilaç olurdu bence yaşı başı umrumda değildi açıkçası
Şu anki mali yapıda talep edeceği imza parası ve yıllık ücret düşünülürse almak imkansız renkdaş...Çok klas adam orta saha çağ atlardı orası gerçek ...

Belhanda'nın yeni sezonda 11'de olacağını hiç sanmıyorum, Fatih hoca zaten ropörtajlarının bazısında belli ediyor gayet. 3-5 bakılmadan gönderilmesi lazım. Ndiaye geri gelecekse 10 numarada oynar, 8 numaraya adam gibi çift yönlü bir oyuncu alalım. Ndiaye süper oynamış gibi bir algı var biraz, kaybolduğu maç sayısı iyi oynadığı maçlardan daha fazla genel olarak. Onun da suçu değil o mevkinin adamı hiç değil bence. Oyun temposunu ayarlayacak, takımın atağını olgunlaştıracak falan uymuyor hiç.

Şu anki mali yapıda talep edeceği imza parası ve yıllık ücret düşünülürse almak imkansız renkdaş...Çok klas adam orta saha çağ atlardı orası gerçek ...
Malesef öyle ya bizde mali yapı şu Liverpoolun çeyreği kadar iyi olsa idi eminim muthiş bir kadro kurardık

Ndiayenin eksikliğini ben en çok osmanlı maçında farkına varmıştım.Orta yuvarlak bomboştu ve osmanlı haldır haldır göbekten akıyordu.Ndiaye ne olursa olsun orayı iyi kapıyordu.Sonra mucizevi bir şekilde donk çıktı piyasaya

Trezeye ben siz kadar olumsuz bakmıyorumDeplasman maçlarında bize çok faydası olur ama iç sahada ne yapabileceği meçhul

UEFA kriterleri, doviz kurlari ve kulubun gercekleri geregi Gomis ve Belhanda dan kurtulmaliyiz.

Trezeguet istenmeyecek bir adam değil önemli olan ne şartlarda alınacağı eldeki yabancı sayısı nereye gidiyor buna bakmak gerek kadro planlaması çok önemli kadroda kanat oyuncusu bolluğu var hatta öyle zaman gelir ki Linnes -Mariano önlü arkalı bile oynar o kadar ki zenginsin bu konuda Trezeguet de bu kadar ısrar varsa Garry gidiyor olabilir bahsedilen süprizler olabilir muhabbeti de sanki bu...

futbol takımı hem teknik hem idari açıdan emin ellerde.

kim alınmış kim satılmış hiç ilgilenmiyorum, tek bildiğim şey imparator işini bilir.

Dh2QxqKX4AMvhkt.jpg
irz dusmani gibi bakiyor bu figo
Mr. Burns ve Quagmire Karışımı birşey
quagmire2.webp

Tafomuz belli Muslere Bülent var Serdar diyelim.Popescu yok işte elzem tecrübeli teknik biri lazım.Copene var Mariano K hakan var Nagotomo.Suat fernando reyis dersek euro yok o yüzden oraya elzem şekilde yine bir 8 şart.Okan Feguli desek Solda Gary hakan gomis ama Arif yok kafasında trezeden Arif yaratmak olduğunu düşünüyorum.Bu taktikle ligte kimse karşında duramaz doğru dokunuşlarla ama şl olmaz adamlar defansa 70 80 milyon veriyor ama uefada 2. bir kupa neden olmasın

kim alınmış kim satılmış hiç ilgilenmiyorum, tek bildiğim şey imparator işini bilir.
Terim etkisi illaki çok geçerli bir durum yinede adamın listesinde en altta yer alan oyuncuyu alırsan bunu bahane edebilir ilerleyen dönemlerde...

Hırvatların nüfusa baktım 4 ,5 milyondan az herifler finalde.Sonra hafızamı yokladım tarattım nüfusu bu kadar az olupta final oynayan başka bir dünya ülkesi olmadığını keşfettim.Buradan bu genleri evlatlarına veren hırvat baba ve anneleri kutlarım.
Urugay çok mu büyük ?!

Dediğine yüzde yüz katılıyorum renktaş.Çünkü Fatih Hocamız bize ilk geldiğinde K. Hakan, ergün ,suat arif hatta Tugayı bile satmayı düşünüyordu yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt