Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax, Daley Blind'i 48 saat icerisinde duyurmak istiyor. [De Telegraaf]

Kimsenin fikrini yargılamak için yazmıyorum ama genç oyuncuları korumaktan artık vazgeçmek lazım. Fazla koruma ve desteğin faydasından çok zararı var.

Bir sürü genç oyuncu görüyoruz dünyada alt yapıdan çıkma ve hemen hemen hepsinin fizikleri iyi durumda.

Bizim alt yapı oyuncularının fizik konusunda ekstra çalışma yapmadıkları aşikar bir durum.

Elin genç oyuncusu 19 yaşında dünya kupası ikinci turunda penaltı atışlarına katılıyor. Çalışınca oluyor demek, milli takıma kadar yükselip alıyorsun formayı.

Twitter hesabım yok; olsa da vaktimi ziyan etmezdim bu ebedi '3. büyük' lerle!:cigara:
Kimsenin fikrini yargılamak için yazmıyorum ama genç oyuncuları korumaktan artık vazgeçmek lazım. Fazla koruma ve desteğin faydasından çok zararı var.

Bir sürü genç oyuncu görüyoruz dünyada alt yapıdan çıkma ve hemen hemen hepsinin fizikleri iyi durumda.

Aynen vallahi hepsi çocuk gibi bizimkilerin ve eğer modric kadar yetenekli değilsen fizik çok önemli oluyor
Bizim alt yapı oyuncularının fizik konusunda ekstra çalışma yapmadıkları aşikar bir durum.

Elin genç oyuncusu 19 yaşında dünya kupası ikinci turunda penaltı atışlarına katılıyor. Çalışınca oluyor demek, milli takıma kadar yükselip alıyorsun formayı.

Hepsi çocuk gibi bizimkilerin

Rodrigues giderse Cueva gelmeli

engin baytar etkisi yapar ama engin baytar'dan 3-4 gömlek büyük topcu,

hem sol kanat hem sol ic hem ön libero hem 10 numara oynar

5 sene Premier League’de çeşitli mevkilerde oynamış bir oyuncu hakkında bunları yazamazsın. Sen G.Saray’lısın, akıllısın bir kere.

Ben Daley'i Ajax alt yapisindan taniyorum, dumduz topcu. Hic bi ozelikleri yok, sadece zamaninda van Gaal ordayken alinmis adam. Van Gaal olmasaydi asla United'e gidemezdi cunku kalitesi ve ozelikleri yok.

Bunu ben de birkac kere yazdim. Sergen altyapidaki 1-2 oyuncunun fitness salonunda calisma fotosunu koymustu.. Bizdeki futbolcularin fizik yapisi ile mesela Kuzey ulkelerin fizik yapisi arasinda cok fark var.

daley blind cihan haspoaltlının premier lig versiyonudur..ön libero sol bek stoper her yerde denediler çok gömdüm ama asla Manu seviyesinde bir yuncu olmadı..Newcastleda falan oynasa yadırgamazdım bu kadar

Galiba Gomis gidiyor. Forumda birkac yerde, antremanlarda Gomis'in keyifsiz, dusunceli oldugunu okudum. Medyada ve yine forumda Gomis'e teklif oldugu yaziliyordu. Galiba Gomis yolcu. Benim sahsi dusuncem gidisi kendisi icin de, kulup icin de iyi olur.

Galiba Gomis gidiyor. Forumda birkac yerde, antremanlarda Gomis'in keyifsiz, dusunceli oldugunu okudum. Medyada ve yine forumda Gomis'e teklif oldugu yaziliyordu. Galiba Gomis yolcu. Benim sahsi dusuncem gidisi kendisi icin de, kulup icin de iyi olur.

Gitsin de, oyle kendi senede 10 milyon Euro alacakken Çin'de, bize 7-8 milyon bonservisi kabul ettirmek yok.

En az 15-20. Dogru pazarlayan bir yonetici olursa 20+ bile alabiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt