Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın yönetime takviye olarak genç potansiyelli oyuncu alalım sadece şampiyon kadro bana yeter dediğini tahmin ediyorim

ben havuza gidiyom,2 saate görüşürük

Gladbach Vestergaard'i 20 Milyon'a Southampton'a satiyormus.

Demek ki Plea nin parasi buradan cikacak, iyi oldu bu. Hic sevmiyordum zaten Vestergaard'i. Yerine ucuz stoper alip parlatmak lazim.

Seri ve Plea satislarindan Nice yaklasik 55 Milyon € kazanacak.

Seri yi 1 Milyona alip 3 sene oynatip sonra 30 Milyon'a, Plea yi 500 bine alip 4 sene oynatip sonra 23-26 Milyona satti adamlar.

Muazzam bir is gercekten.

Aslında şu Malatyaya gelen Doria biraz adam gibi oynasaydı Marsilyadan çok rahat kiralanırdı hem sol stoper hemde hızlı

38484.jpg

TT Arenada rakiplere binecek kadro
Bencede bu kadro olacak.
Fernando=Fernandinho
Belhanda=De Bruyne
Feghouli=David Silva

Şekli.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar Fatih Terim, Yerry Mina ile şuan için ilgileniyoruz demedi. Milli takımında oynamaya başlamadan önce ilgilendik dedi.

Barcelona ve Kolombiya milli takımında yedekti ama oynamaya başladıktan sonra değeri peak yaptı. Önce bir adamın ne dediğini anlayın..

-ne dedigini tam bilmiyorum ama böyle açıklanmış durum, ilgileniyor olmamiz mümkün değil zaten hoca da bunun farkinda 25-30m civarinda bir piyasa yapti herif

şu vida olayına neden bi karşılık vermek zorundasınız yav. tsl de oynarken dünya kupası finaline giden ilk oyuncuysa ilk oyuncu bunda dert tasa edecek bi durum yokki bukadar. o herife sahip camia eşşekliğine yansın ülkenin dış borcunu kapatacak değerde bi oyuncuya sahipken 3. mü 4.mü ne oldular ligde. okadarda mal ve beceriksiz bi camia işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt