Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru ve nagatomo tamam

Geriye yedek kaleci,stoper,orta saha ve forvet kaldi galiba hoca'nin aciklamalara göre

Carole'la birlikte 13 yabanci oyuncumuz var,carole satilirsa 2 yabanci transfer hakkimiz olacak

Forvet ve stoper yabanci olur,geri kalan 2 transfer yerli olur diye düsünüyorum

Veya carole disinda baska bir yabanci oyuncu daha satilabilir

Eger Ndiaye gelirse orta sahaya daha transfer gerektigini dusunuyorum. Bize farkli tip orta saha oyuncu da lazim; fussball zekasi yuksek olan ve kilit paslar verebilen biri. Bu profile en yakin Akbaba uyuyor su ana kadar.

Bence de Ndiaye + bir oyuncu daha alınmalı ortasahaya. Forvet için ise yeteri kadar pırpır alternatifimiz olduğu için alınacak oyuncu fizikli ve golcü olmalı. Kendi adıma Eren’den de faydalanabileceğimizi düşünüyorum ve Norveçli gençlere yatırım yapılmasını mantıklı görüyorum. Stoper için keşke Denayer yerine solak birini alsak ama sanırım hocanın ısrarıyla Denayer alınacak. Yerli kaleci için ise benim tercihim Alanyadaki Haydar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8 Numara bekliyoruz, iyi bir 8 numara geleceğini düşünüyorum.

Ben fatih hoca yemiş bir Erenden çok iyi bir şekilde kullanabileceğimizi düşünüyorum zaten son senesi hiçbir yere satamayız 2.150 de kimse vermez Eren e. Geçen sene vasattı kendisinde fizikçe ve boyca zayıf kişilere hava hakimiyetini veriyordu. Hadi bakalım göreceğiz foyasını ilk senesindeki hızı olsa işimize yarayacakta. İşte geçen seneki performansı kırmızı ışık veriyor

8 numara, forvet, stoper gelsin lutfen ..

Bugün dikkat ettiniz mi , Hoca orta saha sayarken Tolgayı saymadı. Tolga 8 numara da olmadığına göre Hoca silmiş çoktan

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tolga tarik carole üclüsünün bizimle bir alakasi kalmayacak 1-2 haftadan hepsi gidiyor.

endogan bozuntusu bana kimse 2 bin euro bile vermez, kalip yatarim demis. fesih bedelinden 1 kurus inmemis.

selcuk yattigi yerden kalip 3 milyonu alacak gibi. eren'e de kulüp bakiyorduk ama en son ne oldu bilmiyorum. ahmet dombiliside sessiz sedasiz yatiyor öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt