Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
olsun ben bugün kendi gözlerimle gördümKardeş o ta 2 dünün ya da 2 gün öncenin haberi değil mi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun ben bugün kendi gözlerimle gördümKardeş o ta 2 dünün ya da 2 gün öncenin haberi değil mi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
behich iyi bir yedek olurCavanda'nın satışından gelen mutluluğu Aziz Behich söylentileriyle bertaraf etme ey yönetim!
Yedekte bekleyecek oyuncuya 2 milyon Euro verecek lüksümüz yok hocam.behich iyi bir yedek olur
Fatih Terim, yeni sezonda Belhanda'yı 8 numarada oynatacağından 10 numara pozisoyonu için transfer istedi. Yönetim ise Shakhtar ile sözleşmesi sona eren Bernard'ı gündemine aldı. (AMK)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8 numara için değil de 4-3-3 düzeninde sol iç veya sağ iç oyuncusu olarak devam etsin yanına da Belhanda 'nın yaptığı işin aynısını yapacak ama ofansif gücü de olan bir adam daha bulup iyi bir orta saha hattı kurabiliriz kendimize meselaFatih Terim, yeni sezonda Belhanda'yı 8 numarada oynatacağından 10 numara pozisoyonu için transfer istedi. Yönetim ise Shakhtar ile sözleşmesi sona eren Bernard'ı gündemine aldı. (AMK)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orjini ön libero zaten Belhandanın...belhanda asla buyuk takim 10 numarasi olamaz, 8 numaraya evrilmeyi hedeflemesi lazim
tabi o zaman fazla maliyetli, en fazla 1m, behich bu parayı baska yerde bulamaz zatenYedekte bekleyecek oyuncuya 2 milyon Euro verecek lüksümüz yok hocam.
Ben 8 oynayabilen 6numara alıcaklar diye duydumEvde öyle dışarda belhanda yedek ve yerine donk oynar