Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaş biraz beyinsiz gibi gelmişti bana bjk Porto maçında
Öyle denilebilir ama iş yapar bizde arada çileden çıkartacaktır. Bir maçta 6 net gol pozisyonu kaçırmıştı Porto da 0-0 bitmişti. Hayatı boyunca yemediği küfürleri o maç yemiştir. Ama bizde iş yapar

Öyle denilebilir ama iş yapar bizde arada çileden çıkartacaktır. Bir maçta 6 net gol pozisyonu kaçırmıştı Porto da 0-0 bitmişti. Hayatı boyunca yemediği küfürleri o maç yemiştir. Ama bizde iş yapar

İzlemek lazım tabi sonuçta Porto yatırım yapmış çok kötü olamaz.

İzlemek lazım tabi sonuçta Porto yatırım yapmış çok kötü olamaz.
Ayağı sağlam basar yere :) Nagatomo fernando Mariano gibidir. Yüksek kaliteli maçlarda ortaya çıkar ama dediğim gibi Türk Telekom arena bi baktın seyirci sahaya indi Maregaya saldırıyor

Aga bu fenerden bi bok olmaz o kadar net konuşuyorum. Hele şu alt yapı hamlesinden sonra daha da pekişti

Şu 8 numaraya kim gelecek acaip merak ediyorum. Şöyle 40-50 metre pas atacak birini bulmalıyız.

Hoca olası transferler için Dünya Kupası sonrasını işaret etmişti. Önümüzdeki hafta içi güzel gelişmelere gebe olur inşallah.

Lütfen sakinligimizi koruyalim

Fatih hocam gereken hamleleri yapacaktir

Yönetim artık Fatih hocamın istediği şu oyuncuları tut getir de rahat rahat hazırlık maçları izleyek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt