Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.055
- 39.374
- 3.993
alanyanın baskanı olacak herif şikeci olmasaydı emreyi satardı hem para hem oyuncu kazanırdı,seneye bedavaya gidecek adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi ozaman Söyle anlatmak isterim . Isvec maçinin Ikinci yarisinda Isvec komple kapandi. Yani Süper Ligde oynadigimiz hemen hemen her rakip gibi. Bu arada Shaqiri çok söndü ve hiç bir sekilde kilidi açamadi.
Yani bize faydali olacak bir oyuncu degil. Çünkü Ligde hemen hemen her maç Bu duruma düsünsenize.
Umarim kimseyi öfkelemeden görüsümü anlatabilmisimdir.
Ben anladım ve katılıyorum da ısrarla anlamak istemeyenler var. Kendisi kütük gibi fiziğiyle bizim ligde de fark yaratacak düzeyde bir kanat oyuncusu performansı veremez.; ofansif orta saha olarak verimli olacağını iddia edenlere ise hiç katılmıyorum; o mevki için gerekli özelliklere zaten sahip olmadığı kanaatindeyim. Olası maliyetini karşılamamız zor, şartlar zorlanacaksa daha önemli mevkiler için zorlanmalı...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gozlemledigim kadariyla hocam da ayni benim gibi 8 numara transferini bekliyor![]()
Hocanın tişört fena. Şöyle dar yaka polo tişörtleri acayip seviyorum.
Trezege gelmez ins nöbetimizin adı ;
Bennacer ve Ahmed Musa Nöbeti ' dir , daha sonrasında
Denayer ve Emre Akbaba Nöbetide tutacağız
Instagram şeysinde yalanladığı isimler Imbula,Nuri,Milik,Baccaydı diye hatırlamaktayımHocam yanlışım varsa düzelt ama hoca yalanlamadimi bennaceri
Aynen o kazık öyle yada böyle girecek. Trezegette bizi çok istiyormuş, bizden başka 2 milyon verecek keriz yok tabiki isteyecektir.Trezeguet öyle yada böyle gelecek