Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan gümüş ün alan boşaltma işini çok iyi yapabileceğini düşünüyorum. 2.forvet olarak aslında çok iyi olur. Hoca deneyecektir mutlaka ve ben başarılı olacağını düşünüyorum

Bip Spor ne yaw kolpacilar hep ayni isimler dolaniyor Ndiaye falan geciniz

Trezeguet gelecek gibi demek ki birilerini guzel paralara satacagiz hayirlisi

Trezegeut - Amrabat benzetmesini manasiz buluyorum keza Trezeguet teknigiyle is yapan, adam gecebilen, sut cekebilen, dar alanda is yapabilen bir topcu

Yalnız DK da amrabatın oynadığı topu bu trezeg oynasaydı yanıyordu buralar ben sana deyim.

bip sporun kaynagi ali naci degil mi ya hep ayni haberleri paylasiyorlar bizle ilgili

yillik 3 milyon asiri sacma olur yani

Trezeguet
Ndiaye
Niasse

Floryadan haber alamayinca hep ayni isimleri yaziyorlar

Muslera
Mariano. X. Serdar. Nagatomo
Fernando
Ndiaye. Belhanda
Feghouli. Gomis. Trezeguet

Kadro böyle olacak adım kadar eminim . Hatta belki stoper de alınmaz

Ne zaman alacaz modern futbolda en önemli mevki burası

8-sayısının-anlamı.webp

Galatasaray, 3M€ maaş karşılığında Ndiaye ile anlaştı. Galatasaray, Stoke City'e kiralama bedeli olarak 1.5M Pound + 800 bin Pound bonus önerdi. (Bip Spor)

Ali Naci guzel sallamis

ndaye nefis kapti, ndaye siyrildi, ndaye gidiyor, vurdu ve top daglara taslara gitti

Ulan FM de mi oynamiyonuz kiralik topcuylan maas anlasmasi falan yapilmaz kulubunde ne kazaniyorsa onu kazanir ne kadarini biz odeyecegiz mevzu bu

Sallamışlardır hemen atlamayın bütün kaynaklar tırt bu sezon

Yerry Mina'nın bağlı olduğu GMR Sports'un yetkilileri Mina'nın Türkiye'ye gelme fikrine çok sıcak bakmadığını açıkladı. Barcelona yönetimi, Mina'nın gelişim göstermesi açısından Premier Lig'de forma giymesine olumlu bakıyor. (Bein Sports)

#COL

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry nasıl uçtuysa Ndiaye daha da uçar Fatih hocayla,geçen sezon oynadığı ön libero rolünü oynamayacağı bariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt