Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener mina icin hayal kurana kadar epl takımları imzayı attırır adam bu aksam piyasasının 2ye katladı

Fenerin aldigi mina bayagi saglam barca mal mi yaw piqué öküzü yerine oynatsinlar iste
Yerry Mina'nın bağlı olduğu GMR Sports'un yetkilileri Mina'nın Türkiye'ye gelme fikrine sıcak bakmadığını açıkladı. Barcelona yönetimi, Mina'nın gelişim göstermesi açısından Premier Lig'de forma giymesine olumlu bakıyor. (Bein Sports)

Yery Mina icin Leverkusen devrede ama Barca iyi paraya Premier Lig'e göndermek istiyor. ( Mundo Deportivo & SKY )

galiba yattı o iş

dandik bi diziydi bu yav

yalniz gulsen hanim her daim saglam bi bayan,not dusmek lazim

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncu kadrosu çok iyi.cüneyt arkın da var.sırf gulsen bubikoglu için baktım diziye.kadın ülkenin en iyisi.daha iyisi gelmez dünyaya..

bunlar kimi aldı da böyle havalandı anlamadım :/ ne içiyo bunlar :/ mina son haberlere göre olmuyo,wilsherela anlaşma yok hala ikna edememişler.bas dost da buragın biraz iyisi ama bi kazma.o da gelecek mi bilmiyorum.neyse

2d849hl.jpg

transfersiz bir gun daha

Ndombele 8 milyon euro mu

O adam en az 20 milyon euro yaw Lyon kaziklamis

Kactir sunu soyluyorsun dikkatimi cekiyor, irkci yorumlar yakismiyor kaldi ki bir suru iyi zenci stoper var futbol tarihinde. Futbol tarihini gectim bizim en iyi stoperlerimizden biri olan Rigobert Song zenciydi yaw.

Irkçılık ile ne alakası var? Takımda bir çok siyahi var onlara da öyle mi diyorum?

Bana göre stoper için uygun vasıflar taşımıyorlar. Bunu belirtmek ırkçılık mı oluyor?

Tez canlı oluyorlar ve çabuk pozisyon kaybediyorlar. Geneli böyle yani...

Artık bizim aradığımız adam hamle stoperi değil ağır başlı ve pozisyonunu kaybetmeyen adam olmalı maalesef siyahi arkadaşlar bunu pek beceremiyor. Hepsi bu. Bunun ırkçılık ile alakası yok.

Juan Quintero bu adamı beğendim açıkcası.

bu cenk özcan kim lan önemli biri mi emre akbaba ve aziz behic diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt