Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan medyasında yer alan ‘Inter’le anlaştı’ haberinin doğru olmadığını söyleyen Mısırlı futbolcu, “Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” dedi. (Hürriyet) Galatasaray Fans on Twitter

Fatih Terim, "Tribünde oturan yabancı futbolcu istemiyorum." Şuan anda 13 yabancısı bulunan Galatasaray, Carole ve Cavanada'yı gönderip 3 yabancı futbolcu alacak. Galatasaray Fans on Twitter

Başkanın son açıklamaları beni tedirgin etti açıkçası. Rutin bir kontrol olmadığı belli ve başkan men cezası ihtimalinden korkuyor gibi.

Biz Trezeguet icin hala ne ugrasiyoruz.
Adamlar zaten 6 milyon eurodan aşağı vermeyecekler.
O paraya Emre Akbaba'yı rahatlıkla alabiliriz.
Hatta Belhanda'yı gönderip de Emre'yi alabiliriz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne sacma aciklama olmus..

Bence kötü haberler klübe sızıyor bu açıklamanın başka manası olamaz

Aga hazırlayın kendinizi benden o kadar demesi. Bu normal bi açıklama değil. Bilincini kaybetmiş gibi konuşmuş

fatih bey soyadınızın hakkını veriniz 2 dakika allasen zaten ortalık karışık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç oyunlara yönelmeliyiz, artık piyasa çok pahalı Ben burada önermiştim Cunha Sion'da oynuyordu, 15 milyon e gitmiş.
Her Bölgeye bir lider, geri kalanlari genç oyunlara yönelemezsek zaten 5 seneye ne Galatasaray kalır Ne Fener Ne de Bjk Hepimiz batık durumdayız.Hadi diyelim Feneri, fenerli zenginler elinde tutular diyelim, biz ne olacağız bu piyasada tutunmak gerçekten zor.
Umarim Fatih Terim bu sene de şampiyon + Cl ikinci tur yapabilir.

Kesinlikle katılıyorum sonuçta adam akıllı bir planlama ile Ribery tarzı adamlar bulabiliriz

Ayrıca bence en az 2 sene önceliğimiz lig şampiyonluğu olmalı ben açıkçası CL'de başarıyı çok önemsemiyorum

Şayet ligi kazanamaz isek Bjk'nin düştüğü duruma düşebiliriz

DhFl0jQX4AEyOIH.jpg

DhFl5CrWkAAQrXu.jpg

DhFl6IxWsAAiODQ.jpg

Linnes nerde yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt