Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
hahahha sakamisin sen arkadas.@Onur Adıbelli daha detaylı yazar.trezgeuet hakkında bilgi verir miisn mehmete,en iyi sen bilirsin.gelmesini en cok isteyenlerdensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahha sakamisin sen arkadas.@Onur Adıbelli daha detaylı yazar.trezgeuet hakkında bilgi verir miisn mehmete,en iyi sen bilirsin.gelmesini en cok isteyenlerdensin
hahahha sakamisin sen arkadas.
ya bi basımdan gider misin.git izle trezguet'yi videolardan.sana daha fazla laf anlatıp ugrasmak istemedigim için onur anlatsın dedim.zaman kaybısın benim içinhahahha sakamisin sen arkadas.
görüyosunuz ki ben normal yorum yaparken bile gelip bulasıyolar.neysesakin olalim
görüyosunuz ki ben normal yorum yaparken bile gelip bulasıyolar.neyse
kim bu ya ne saçmalıyo kim bişey dememiş tesisleri falanmı bassın taraftar napsın.?
ögle vakti cekilmiyor forum,gece güzel vallahibosver sergen haterlar olacaktir sen gul gec, he he falan de
Yasak sonu: 2 Kas 2018 00:00'de
ligin heralde 11.
clnin de 4. macinda gscye yorumlariyla ders verecektir
o kural cikmadan önce süper lig'de oynadigi ve suan hala süper lig'de oldugu icin yerli sayiliyor. atiyorum yurt disina transfer olduktan sonra biz alirsak yabanci sayiliyor zira milli takimda oynamak icin uygun olmayan oyuncu kategorisinden yabanci sayiliyor.Aziz Behic yerli mi Murat
Avustralya milli takımında oynamıyor muydu bu adam
vasat bir sol bek, fatih terim'in isteyecegini sanmiyorumBizim altyapida yetisen Ferhat Oztorun olabilir. Neticede yedek olacak.
bazen heycanla agresif yorumlar yapıyo ,karşısındakini kırıyo galiba.ondan üsluba dair ceza aldıMüebbet verseydinizTanımam etmem ama ne yaptı da o cezayı aldı merak ettim?
Müebbet verseydinizTanımam etmem ama ne yaptı da o cezayı aldı merak ettim?
Celil yüksel oynayabiliyor deniyor bakalım göreceğizantrenmana katılan altyapı oyuncularından solbek yok mu ??
furkan korkut var,milli takımda galiba şu an.abdulsamed de milli takımdan gelip katıldı.solbek çok,hocaya baglıantrenmana katılan altyapı oyuncularından solbek yok mu ??