Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DhHP1mUX4AAGi5X.jpg

emre akbaba diyoruz ama aslında en mantıklısı belhandayı satıp 2 box to box yabancı almak seneye emre bedava bize gelse selçuk ve donk defolup gitse çok temiz bir iş olur ama yönetimden bu hamleleri beklemiyorum bedava kaliteli adam almak bize göre değil menajerlere sallarız neden çünkü komisyonlar bölünmesin biraz ağır ama durum bu ndiaye 16 milyona gitti süper rakam denildi hep bize kaça patladı 2-3 milyon kar için konuşulcak transfer değil şu eksikleri tamamlayıp köşeye çekilseler hocaya bıraksalar gerisini iyi olur.

mahmoud hassan trezeguet
  • kesin olarak vazgeçilen kanat oyuncusu.

bazı şeyler sürekli değişince, transferler bitmek üzereyken bitmeyebiliyor. anladığım kadarıyla başka isimlere yöneleceğiz gibi. kanattan daha çok hareketli forvet oyuncularına.
    2 Temmuz 2018 15:48 · kaideyi taciz eden istisna

Muslera

Mariano - Serdar - CAROLE - Nagatomo

Fernando

Feghouli - YB10 - Transfer - Garry

Gomis

koulibaly.jpg

Fatih hocam Carole'den bir KOULIBALY yaratir mi ne dersiniz dostlar ?​

emre akbaba diyoruz ama aslında en mantıklısı belhandayı satıp 2 box to box yabancı almak seneye emre bedava bize gelse selçuk ve donk defolup gitse çok temiz bir iş olur ama yönetimden bu hamleleri beklemiyorum bedava kaliteli adam almak bize göre değil menajerlere sallarız neden çünkü komisyonlar bölünmesin biraz ağır ama durum bu ndiaye 16 milyona gitti süper rakam denildi hep bize kaça patladı 2-3 milyon kar için konuşulcak transfer değil şu eksikleri tamamlayıp köşeye çekilseler hocaya bıraksalar gerisini iyi olur.
Abdürrahim selçuğu bırakırmı sanıyorsunuz takımın ağabeyi o evladımız görün bakın seneye nasıl uzatıyorlar sözleşmesini selçuk kazığı saplamış bize çıkartırmı hiç

Mustafa Başkanı tebrik ediyorum.Bugün borçlar bu seviyedeyse tek sorumlusu amatör branşlar.Evet belki onlarca çöp futbolcu transfer ettik ama futbolun kazancı her zaman yetiyordu.Basketbol 1 alıp 10 verdiğimiz yerdi.Borçlar bitene kadar gerekirse ligden düşelim ama asla basketboldan kazandığımızın 1 fazlasını harcamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt