Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw inter alsın bize kiralasın daha önce verdik bu öneriyi. Niye hala 5-6 mio yu riske atıyoruz hayred bir şey. Dünya da en çok bulunan şey açık oyuncusu şuan.

Carole ve Latovlevici’nin performansından sonra Nagatomo bize ilaç geldi. 1 yıllık kiralama bedeli 1 milyon € + bonservis 2.5 milyon € yıllık 2 milyon € = 3 yıl 9.5 milyon euro. Asamoah’ın 3 yıllık maliyeti = 10.5 milyon euro. Bonservis+yıllık ücret 6.5 milyon Nagatomo yerine Asamoah verip son senesinde satarak kâr elde edebilirdik. 1 milyon kâr yapalım diye ileride satabileceğimiz oyuncuyu almayıp 2 yaş fazla satamayacağımız oyuncuyu alıyoruz . Biz Nagatomo’nun bonservisini almasaydık direk Asamoah’ı alabilirdik ipler bizim elimizdeydi.

gary rodrigues bile 3.5 mio ya geldi. Kasımpaşa 2.5 mio ya aldı trenzegeyi biz 5-6 neyse işte bayılmağa çalışıyoruz.

maxime lestienne boşta git al 26 yaşında daha tutarsa efsane topçu tutmazsa bile parasını verir gönderirsin.

Su cengaver gectimiz sezon 14 gol atmis Corumsporda 97li , degerlendirmek lazim
fe7900c39b141b458366f706b93b26d9.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Aynen katılıyorum rakip sırtını ülkere dayamış nba takımları kadar bütçesi var haksız bir rekabet ortamı var küçük bütçeyle yarışmak imkansız bunlara yenilip egolarını tatmin ettireceğimize eğer ülker kadar güçlü bir sponsor bulunmuyorsa kapatın bari yarışamadıktan sonra bir anlamı yok
Kapatmaya gerek yok ama fazladan 1 kuruş harcanmamalı.UEFA zaten ensemizde.Adamlara şikayet dilekçilei gidiyormuş.O yüzden her kuruş önemli.Tüm konsantrasyonu lige verip şampiyon olmalıyız.

8 numara transferi önümüzdeki sezonun kaderini belirler ...

Konu disi: balkonda bi guvercin buldum. Kanatlarina zift bulasmis. Sabunlu suyla biraz yikadim ama yine de biraz kaldi. Makasla bulasan yerleri ucundan biraz kestim. Kanatlari cikar mi ? Veya ne zaman cikar ? Birisi aydinlatirsa sevinirim.

Badstuber'i alak deneyelim iş yaparsa çok katkı verir, sakatlanmazsa falan.

Mahmuti basip gitmis, yani Mustafa cengizde bir is yok demis.

beinsports'un bu transfer doneminde a spor'dan bir farki yok

u arada Tarık Çamdal ayrılmak istiyormuş. Tarık’a takım aranıyor. (Haluk Yürekli)

Orta saha ismi hala ortalarda yok. Orta saha almayı düşünüyorlardır diye umut ediyorum.:unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt