Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
transfer bir şekilde yapılır,fatih hocaya güveniyorum..merak ettiğim alt yapıdan kadroya girebilecek isimler çıkacak mı bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef yerli piyasası yabancı piyasasına göre daha pahalı resmen.Fm'deki gibi kadro kurmayalım arkadaşlar zeki çelik 2m,barış alıcı 3m isteniyor öyle olmuyor o işler
malesef yerli piyasası yabancı piyasasına göre daha pahalı resmen.
tabiki her oyuncu değil almamız için belli bir seviye üstü olması lazım yurt dışına yeni yeni oyuncu satmaya başladık ülke olarak ama ondan öncede anadolu kulüpleri bizi ne kadar fazla soyabilirlerse soymaya çalıştılar malesef bende senin gibi düşünüyorum altyapıya yönelmekte fayda var ama yapacağımızı düşünmüyorum,son olarak altınordunun yurtdışına oyuncu sattıklarını bilmiyorum ben çağlar dışındaher oyuncu değil tabii,altınordu rahatça yurtdışına oyuncu satıyor neden bize ucuza versin....zeki çelik ile fransadan takımlar ilgileniyor neden ucuza versinler...biz yetiştirebiliriz o kadar üst düzey potansiyel isimler değil bunlar...bir emre çolak,bir semih kaya gibi adam bile çıkarsan orta düzey rotasyona sokarsın...illa her altyapı oyuncusu arda turan emre belezoğlu çıkmayacak ya...
Spartak Moskova, Garry Rodrigues için Galatasaray'a 9 milyon euro teklif etti. (beIN SPORTS)
satın alma opsiyonundaki yazan para ve gayet iyi anlaşma daha fazlasını beklemek hayal olurdu hayırlı olsun darısı diğer çöplerin başınaKAP - Luis Pedro Cavanda'nın transferi konusunda Standard de Liege kulübü ile net 2.400.000 € transfer tutarı karşılığında anlaşmaya varılmıştır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizden daha kerizleride varmis anlasilanohh tarihi kazık atmışız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi