Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer bir şekilde yapılır,fatih hocaya güveniyorum..merak ettiğim alt yapıdan kadroya girebilecek isimler çıkacak mı bakalım

malesef yerli piyasası yabancı piyasasına göre daha pahalı resmen.

her oyuncu değil tabii,altınordu rahatça yurtdışına oyuncu satıyor neden bize ucuza versin....zeki çelik ile fransadan takımlar ilgileniyor neden ucuza versinler...biz yetiştirebiliriz o kadar üst düzey potansiyel isimler değil bunlar...bir emre çolak,bir semih kaya gibi adam bile çıkarsan orta düzey rotasyona sokarsın...illa her altyapı oyuncusu arda turan emre belezoğlu çıkmayacak ya...

Spartak Moskova, Garry Rodrigues için Galatasaray'a 9 milyon euro teklif etti. (beIN SPORTS)

her oyuncu değil tabii,altınordu rahatça yurtdışına oyuncu satıyor neden bize ucuza versin....zeki çelik ile fransadan takımlar ilgileniyor neden ucuza versinler...biz yetiştirebiliriz o kadar üst düzey potansiyel isimler değil bunlar...bir emre çolak,bir semih kaya gibi adam bile çıkarsan orta düzey rotasyona sokarsın...illa her altyapı oyuncusu arda turan emre belezoğlu çıkmayacak ya...
tabiki her oyuncu değil almamız için belli bir seviye üstü olması lazım yurt dışına yeni yeni oyuncu satmaya başladık ülke olarak ama ondan öncede anadolu kulüpleri bizi ne kadar fazla soyabilirlerse soymaya çalıştılar malesef bende senin gibi düşünüyorum altyapıya yönelmekte fayda var ama yapacağımızı düşünmüyorum,son olarak altınordunun yurtdışına oyuncu sattıklarını bilmiyorum ben çağlar dışında

Tolgay ile Gary' gelen teklifler yüzde 25 i düşünce aynı mı şimdi ahahfhhahfhfhhf

ohh tarihi kazık atmışız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar 1 ay önce 1.5 milyon dolarlik satin alma opsiyonunu kullanmayıp şimdi 2.4 milyon euroya alıyorlar.

Bizimkiler iş çevirmiş, Nagatomo'yu çıkarmış oldular boylelikle

Cavandadan 2.9 milyon euro kazanmak büyük basari

yönetim iyi mi kötü mü karar veremiyorum :|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt