Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2005 ekime dönme ihtimalimiz olsa keşke,puff

kiralık gitmeli,buluruz bi gurbetçi
Benim u17 Dunya Kupasinda izledigim Ozan Kabak Traktor gibi bir goruntu vermisti, Atalay Babacan da hayal kirikligiydi, sag kanatta oynayan Yunus vardi o da bizim alt yapidan galiba, neyse umarim kendilerini gelistirip A takima faydali olurlar diyelim.

Yabancılardan da Carole ve Maicon'u elden çıkarabilirsek muazzam iş yapmış oluruz.

En azından bu iki oyuncuyu gelirken ödenilen bonservis paralarına eş değer rakamlarla bir yerlere çakmamız lazım.

Daha önceki yönetimlerin aksine bu yönetim göndereceği oyunculara çöp muamelesi yapmıyor. Satacaklarını da açıklamıyorlar. Tok satıcı gibi davranarak fiyatı yükseltiyoruz. Alan olursa alır, olmazsa takımın bir parçası zaten.

Belhanda da satılacaktır. Ben Fatih Terim'in yeni sezona Belhanda'yla başlayacağını sanmıyorum. 8 numara transferi zaten garanti. Ofansif orta saha alınmasa bile böyle oynatabilir:

Trezegeut--------Feghouli-----------Gary
-------------------Gomis------------------

cavandanın takımından bizde edmilson junior'u alalım bizde garry rodrigues giderse

Benim u17 Dunya Kupasinda izledigim Ozan Kabak Traktor gibi bir goruntu vermisti, Atalay Babacan da hayal kirikligiydi, sag kanatta oynayan Yunus vardi o da bizim alt yapidan galiba, neyse umarim kendilerini gelistirip A takima faydali olurlar diyelim.
Avrupa şampiyonasında ise en iyi 10 genç arasına girdi ozan.

Dünya şampiyonasında tüm takım iyi değildi zaten

ozan ve digerleri mali maçında kendinden fiizk olarak cok daha üstün oyunculara karşı ezildiler.ama aynı oyuncular u 17 avrupada şampiyonasında şampiyon olan ispanyayı nerdeyse yeniyodu ve oyun olarakta ezdiler onları zaman zaman.

ozan kabak şu an fizik olarak cok daha iyi durumda.yunusta güçlendi.atalay ise hala hayal kırıklıgı

Avrupa şampiyonasında ise en iyi 10 genç arasına girdi ozan.

Dünya şampiyonasında tüm takım iyi değildi zaten

Valla takımdan ziyade ben ozanı begenmedim. İnanılmaz ağır kaldı pozisyonlarda. He isterim tabi oynasın efsane olsun ama çok bişe beklemiyorum acikcasi

Daha önceki yönetimlerin aksine bu yönetim göndereceği oyunculara çöp muamelesi yapmıyor. Satacaklarını da açıklamıyorlar. Tok satıcı gibi davranarak fiyatı yükseltiyoruz. Alan olursa alır, olmazsa takımın bir parçası zaten.

Belhanda da satılacaktır. Ben Fatih Terim'in yeni sezona Belhanda'yla başlayacağını sanmıyorum. 8 numara transferi zaten garanti. Ofansif orta saha alınmasa bile böyle oynatabilir:

Doğru olan da bu zaten. Sadece Tolga konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Onu da Hoca görmek istemiyor büyük ihtimalle...

Belhanda konusu bence hoca ondan memnun. Basın toplantılarında falan hep iyi konuştu daha da iyi olacak dedi.

Tabi Belhanda'ya 10-15 arası teklif gelirse hocada bırakır orası ayrı konu. İnşallah adam gibi bir 8 numara alırlar.

Valla takımdan ziyade ben ozanı begenmedim. İnanılmaz ağır kaldı pozisyonlarda. He isterim tabi oynasın efsane olsun ama çok bişe beklemiyorum acikcasi
gecen bosna herseke yine gol attı.senin agır buldugun pozisyonlarda şahan diye biri ile oynadı savunmada.ve u 17 hocası takımı inanılmaz bozdu dünya kupasında.agır sıctı hoca yani.cocuklarda çok suc yok aslında

Bizim alt yapidan birsey olmaz zaten, sadece bizim alt yapi degil, Turkiye'de hic bir takimin alt yapisindan birsey olmaz, bugune kadar kac tane iyi oyuncu yetistirdik?

Turkiye'de kondisyonun iyiyse ve biraz da topa vurabiliyorsan profesyonel futbolcusun. Alt yapi egitimi berbat oldugunu Enes Unal da soylemisti.

Şu Tolga sezona nasıl başladı şimdi gitsin diye bakıyoruz alan yok . Bence yönetim ne yapmalı etmeli bir şekilde ikna edip Tarık Tolga Eren Selçuk Endoğan görüşüp ya gitmeye ikna etmeli ya da bu adamların yıllık ücretlerini indirmelerine bir şekilde ikna etmeli . Şuan resmen transfer nöbetimiz çöplerden kurtulma nöbetine döndü ya .Carole de gitmeli Donk gibi ondan da parlama beklemek zor iş . Belhandada gelse şöyle arap piyasasından iyi teklifde gitse

gecen bosna herseke yine gol attı.senin agır buldugun pozisyonlarda şahan diye biri ile oynadı savunmada.ve u 17 hocası takımı inanılmaz bozdu dünya kupasında.agır sıctı hoca yani.cocuklarda çok suc yok aslında

Dedim ya çok izlemedim peki şunu sorayım pozisyon bilgisi nasıl ? Önemli olan bu bence çünkü bu devirde herkes iyi kotu bir fizik seviyesine gelebiliyor

ozan hız konusunu calısarak halledebilir ama şu an fizik olarak güçlü,topu oyuna iyi sokan,teknik,ileri çıkıp top süren,gerektiğinde çalım atan,pozisyon bilgisi iyi olan ve hava toplarında cok etkili bi stoper.artısı cok yani.sadece bekleyin

Katiliyorum.. Bu takimdan ilk gitmesi gereken Belhanda.. Emre A. p/f olarak Belhanda dan cok daha faydali olur.

Bu sene Fegouili den cok umutluyum. Kilo vermis, fit ve sezon basi antremanlari ile insallah Valencia gunlerine donecektir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt