Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedim ya çok izlemedim peki şunu sorayım pozisyon bilgisi nasıl ? Önemli olan bu bence çünkü bu devirde herkes iyi kotu bir fizik seviyesine gelebiliyor
pozisyon bilgisi iyi,güven verir.geride ozan duruyo dersin izlediğinde.yerden ve havadan iyi

Cavanda'dan kazandığımız parayla Emre Akbabanin farkını kapatalım,alalm.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum.. Bu takimdan ilk gitmesi gereken Belhanda.. Emre A. p/f olarak Belhanda dan cok daha faydali olur.

Bu sene Fegouili den cok umutluyum. Kilo vermis, fit ve sezon basi antremanlari ile insallah Valencia gunlerine donecektir .
Feghouli zaten istatistik olarak fena değildi.
Sonradan gelmesi handikapıydi.
Ama genel olarak iyiydi.
Bazen inanılmaz kosular atiyordu rakibin dengesini bozan.
Bizim için çok önemli bir futbolcu kesinlikle kalması lazim.
Feghouli algısı nasıl oluştu anlamadim bu forumda.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha birini vurdular

Moderatör tarafında düzenlendi:
yani cok abartıyo diyeceksiniz ama bizim cocukları u17 avrupa sampiyonasında izlerken ve şu an yine elimizde olan mustafa kapıları,ali yavuz kolları izlediğimde bunlar yine Galatasarayı ve milli takımı başarılara sürükleyecek diyo insan.bunu hissedebilmek önemli.

Tolga ciğerci eren falan fikret ormanın elinde olsa iyi paralara satardi. Yöneticilik iyi olanı değil daha gösterişsiz olanı parlatip satmaktır.biz malesef bunu brceremiyoruz.

Tolga ciğerci eren falan fikret ormanın elinde olsa iyi paralara satardi. Yöneticilik iyi olanı değil daha gösterişsiz olanı parlatip satmaktır.biz malesef bunu brceremiyoruz.

Cavandayı daha 2 saat önce 2.4 Milyona sattıktan sonra bunu yazmasaydın renktas

Bizim alt yapidan birsey olmaz zaten, sadece bizim alt yapi degil, Turkiye'de hic bir takimin alt yapisindan birsey olmaz, bugune kadar kac tane iyi oyuncu yetistirdik?

Turkiye'de kondisyonun iyiyse ve biraz da topa vurabiliyorsan profesyonel futbolcusun. Alt yapi egitimi berbat oldugunu Enes Unal da soylemisti.
Bizim altyapi lafina katiliyorum ama Turkiye de hicbir takimin altyapisindan birsey olmaz lafin dogru degil bence..

Trabzon, Bursa ve Altinordu altyapilarini ornek almaliyiz.. Trabzon Abdurrahim, Yusuf cikariyor. Bursa Enes Unal, Ertugrul, Furkan cikariyor. Altinordu Cengiz, Caglar, Baris vesaire.. Biz hava aliyoruz. Her sene en az 1 kalite oyuncu cikaramayacaklarsa altyapiyi komple kapatalim, daha iyi..

Yine eski eş anasini satim. Karinin evini basmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt