Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2021434_750x422.jpg

Bunlardan bir de Tarık'dan kurtulduğumuz gün bayram olsun... Embesiller sülük gibi yapıştı takıma.
selcugu bunlarla es tutmak haksizlik olur, yasi yüzünden performansi düsüyor hemfikirim ama daha önceki yillardaki katkisini yok sayamayiz, azmi inletti stadi SELCUK SELCUK INAN SELCUK SELCUK INAN, maliyeti düssün kesinlikle agabey rolü tecrübesini aktarma acisindan kalmasi kanatindeyim

Bizim genclerden hic birsey olmaz, bosuna beklemeyin.

Güzel bir flood okuyun derim :)

Bizim altyapi lafina katiliyorum ama Turkiye de hicbir takimin altyapisindan birsey olmaz lafin dogru degil bence..

Trabzon, Bursa ve Altinordu altyapilarini ornek almaliyiz.. Trabzon Abdurrahim, Yusuf cikariyor. Bursa Enes Unal, Ertugrul, Furkan cikariyor. Altinordu Cengiz, Caglar, Baris vesaire.. Biz hava aliyoruz. Her sene en az 1 kalite oyuncu cikaramayacaklarsa altyapiyi komple kapatalim, daha iyi..
Trabzon Yusuf Yazici ve Abdulkadir Omur, Bursa Enes Unal, Altinordu Cengiz Under ve Caglay Soyuncu, Furkan'i fener macinda begendim ama bu performansu butun sezon gostermesi lazim. Baska? 80 milyonluk ulkeden sadece bunlar mi cikiyor? Diger takimlar? 3 buyukler? Bizde en son kim cikti? Semih Sparta Prag, Emre Colak ise araplarda.

En iyi sag beklerimiz Gokhan Gonul ve Sener, en iyi sol beklerimiz Hasan Ali ve Caner Erkin, en iyi defansif orta sahamiz Mehmet Topal, en iyi merkez orta sahamiz yillardir kendini gelistiremeyen Oguzhan ve GSC'nin begenmedigi Okay. Aci ama gercek bunlar. Caglar haric var mi yetenekli genc stoperimiz? Forvet mevkisinde son 10 yilda sadece Enes Unal cikti.

Güzel bir flood okuyun derim :)

altta ki yorumları okudum. Bir kez daha ülkemizde ki mantalite bozukluğuna şahit oluyorum. İsveç disiplinini iş ahlakını benimsemiş adama kıyakçılık yapmadı diye sövüyorlar gerçekten iflah olmayız rezalet.

altta ki yorumları okudum. Bir kez daha ülkemizde ki mantalite bozukluğuna şahit oluyorum. İsveç disiplinini iş ahlakını benimsemiş adama kıyakçılık yapmadı diye sövüyorlar gerçekten iflah olmayız rezalet.

Ee alismislar tabi.

ahmet çalık 2013te fena degildi ama üzerine koyamadı sonradan ki 5 sene geçmiş vay anasını
Dün tarabya sahilde gördüm yürüyüş yapıyordu yanında bi karı vardı bildiğin dil döküyordu. Hatun tınlamıyordu bile. Tipine bakayım dedim futbolcu demeye bin şahit ister. Lukakuyla yanyana gelse yer ahmeti

images (7).webp

Şu fotoğraf işine saygısızlık. Böyle bel olmaz.

Ayni olay benim de basima geldi ama tersi

Bir penalti pozisyonunda itiraz ettikten sonra Hakem türkce küfür etti,sonra baska bir pozisyon da penalti oldu topun basina gectim ve aglara gönderdim

Hakemin yanindan gecerken adama böyle koyarlar dedim oyundan atamadi,Mac boyu küfürlestik oyundan atamadi

Mac sonunda bulundugum bölgenin yerel bir gazetesine hakemin bana küfür ettigini söyledim konu mahkemeye tasindi hakeme bir süre Mac vermediler sonra konu kapandi

Buda böyle bir animdir

Ayni olay benim de basima geldi ama tersi

Bir penalti pozisyonunda itiraz ettikten sonra Hakem türkce küfür etti,sonra baska bir pozisyon da penalti oldu topun basina gectim ve aglara gönderdim

Hakemin yanindan gecerken adama böyle koyarlar dedim oyundan atamadi,Mac boyu küfürlestik oyundan atamadi

Mac sonunda bulundugum bölgenin yerel bir gazetesine hakemin bana küfür ettigini söyledim konu mahkemeye tasindi hakeme bir süre Mac vermediler sonra konu kapandi

Buda böyle bir animdir

bir de bu var reys:cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt