Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.587
- 11.441
- 1.838
Papy Djilobodji düşünülebilir ha bana kalsa stopere siyahi almamak lazım. Aradığımız adam değil bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando Belhanda yerine Fernando Emre A. daha iyi olur.bunu mu oynayacaz trezege gelirse
muslera
mariano maicon serdar nagatomo
fernando belhanda
trezege feghouli garry
gomis
?
aslında cok baskı yapsa takasla mümkünMısırlı adım adım yaklaşıyor. İnşallah takas falan yaparız.
Bir kere de biz kazıklayalım şu anadolu çakallarını. Gerçi Kasımpaşa İstanbul takımı. :red:
aslında cok baskı yapsa takasla mümkün
Aynen katılıyorum bunlara yenilip egolarını tatmin ettireceğimize kapatalım daha iyiBaşkan olsam tüm amatör şubeleri kapatırım. Kulübe her yıl milyonlarca dolarlık külfetten başka bir şey değil. Kim takar voleybolu filan yav. Kimse kendini kandırmasın biz spor kulübüyüz diye vs. Üstelik nerdeyse NBA takımları kadar bütçeye sahip FB, bizden kat ve kat fazla bütçeye sahip Vakıfbank, Eczacıbaşı vs ile yarışmamız imkansız.
Adam tatil yapmadan gelmis. Bakalim bizim Belhanda Bey ne zaman gelecek?Trezeguet 'in hanesinde + puan yazdım bu gelişmeler ile
Adam geçen hafta Dünya Kupasında mücadele ediyordu bu gün geldi Kasımpaşa idmanlarına katıldı üstelik bir klübe transfer olması neredeyse kesin durumdayken bir çok klüp kendisiyle ilgilenirken
Belli ki işine değer veren bir topçu ...
Decent signing olmaz mi cund ne dersinndong ndiayenin dengesiz versiyonu
Parasızlıktan yine yurt içine yöneliyor bizimkiler bi şekilde Trezeguet yi bitirirler onun dışında yurt dışı transferi zor görünüyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Decent signing olmaz mi cund ne dersin
lestienne önerimi beğenmediniz peki luciano narsingh e ne dersiniz baylar