Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.642
- 8.671
- 1.233
Denayer için uğraşıyorlar olmazsa Zouma olur gibi ama keşke direk Zouma olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salaklık işte başka bişey değil 30 milyon bizim ligde büyük takımların sezonluk transfer bütçesi ali koç geldi diye servetini bunlara aktaracak sanıyolaryorumlar efsane ffp olmasa 30u verirdik diyor fbliler,ödünç tiner almışlar
şöyle bi twittera baktım da ali koçu abartı olarak gören de bu tarz yorumlarda bulunanlar da 15-18 yas arasındaki ergenleryorumlar efsane ffp olmasa 30u verirdik diyor fbliler,ödünç tiner almışlar
ali koçun kişisel serveti zaten 700 milyon dolar.bizim nefin sponsoru fanatik Galatasaraylı erden timurun bile 36 yasında tamamen kendi başarısı sonucu 550 milyon dolar serveti var şu an.salaklık işte başka bişey değil 30 milyon bizim ligde büyük takımların sezonluk bütçesi ali koç geldi diye servetini bunlara aktaracak sanıyolar
isterse 7 milyar olsun stoper için gelcek 30 milyonu bascak biz hangi ülkedeyiz ligimizin durumu ne hiç düşünmeden ezbere konuşmalar dediğin gibi belli kısmı ergenler ama bazıları süzme salak yaşla alakalı değiladamın kişisel serveti zaten 700 milyon dolar
ben eğlenmek için okuyorum komedişöyle bi twittera baktım da ali koçu abartı olarak gören de bu tarz yorumlarda bulunanlar da 15-18 yas arasındaki ergenler
aynı fikirdeyim.demek istediğim abartılacak bi durum olmadıgıydı hem serveti hem de ali koçun kendisi için.isterse 7 milyar olsun stoper için gelcek 30 milyonu bascak biz hangi ülkedeyiz ligimizin durumu ne hiç düşünmeden ezbere konuşmalar dediğin gibi belli kısmı ergenler ama bazıları süzme salak yaşla alakalı değil![]()
ben olsam tek tek yapardımfb mina,dost ve wilshereye toplu imza töreni yapacakmış
beinsports haberlerine hiç bakmıyorum artık.fanatik ve aspor gibi oldular.Terim'in gözü onlarda! - tr.beinsports.com
Denayer - Ndiaye pesindeyiz her zamanki gibi
Yedek kaleci gelecek diyolar , Eray olayının farkında değiller muht
orçun şakasına yazmış.hiç birini alamayacaklar gibi durum şu anben olsam tek tek yapardım
her törende ürün satardım, taraftarı iyice coştururdum
bir taşla 2 kuş![]()

beinsports haberlerine hiç bakmıyorum artık.fanatik ve aspor gibi oldular.
donku nagatamoyu ve mugdatı cok daha önce yazanlar oldu.nagatamoyu di marzio yazdı zaten.Donk - Naga - Muğdat tamam demişlerdi forumca sövmüştük sonra teker teker açıklandılar gerçi Milik gibi olaylarda var
renktaş bombaların devamı gelecek Gelson Martins'e stadta büyük imza töreni yapacakmış Ali Koç 20m imza parası 8m menajerlik ücreti 7m maaşben olsam tek tek yapardım
her törende ürün satardım, taraftarı iyice coştururdum
Tam geri zekalı bunlar! Forveti söylemişler doğal olarak çünkü Milik var oradaTerim'in gözü onlarda! - tr.beinsports.com
Denayer - Ndiaye pesindeyiz her zamanki gibi
Yedek kaleci gelecek diyolar , Eray olayının farkında değiller muht