Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi sıkıntı vardır illaki öyle keyfe kader yapmaz bu toplantıları başkanlar
o sizin olumsuzlugunuz valla.daha bugun gazete haberinde hiç bi sorun yok dedi,sponsor ,transfer bir sürü gündem var.toplantı yapması iyi olur

öglen eray,akşam sıkıntı yok denmesine ragmen uefa vesveseleri..gece görüşürüz arkadaşlar

olumsuz bir şey olmaz rahat olun,2 gün sonraya olumsuz toplantı olmaz,kötü bir şey olsa hemen açıklar başkan

Demek ki olumlu bir şey ki basın toplantısı yapacak. Men edildiğimizi söylemek için basın toplantısı yapacak kadar mal değildir.

Sponsor olayı olabilir.

A Spor Diego Reyes diyor. Yalan ama inanmak istiyorum 3-4 ay önce hayali kadroma yazdığım adamın gelmesi beni sevindirir

Diego Reyes'i izlemedim hiç Meksika yedek olarak bile oynatmadı,sakatmış sanırım

Adamlar daha fenerin kac eleme oynayacagini bilmiyo. Spor programi yapiyorlar. :D

haber yalan menajer haberi gibi,geçen hafta da trabzona yazılmış çünkü....büyük ihtimal floryaya geldi menajer sunum yaptı

Yabancı sınırı olmasa yıllık 1 milyon euro'ya alırdık Poldi'yi. Sırf şut atmak için anasını satayım. Yürüye yürüye 5-6 maç alırdı.

Öte yandan, bizden giden adamlar GS'a karşı gönül bağlarını sürdürüyorlar. Lakin kuşların gönderdiği her adam her fırsatta (röpörtajlarda vs) bunlara geçiriyor.

Bu da kulüp olarak güzel bir farklılığımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt