Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego Reyes neden bu kadar övülüyor anlamadım. Porto kariyeri Maicon kadar bile değil. Ayrıca Avrupa'nın en kurt kulübü olan Porto para edecek adamı öyle bırakmaz, çoktan sözleşme yenilerdi. Adamlar beğenmediğimiz Maicon'u 12 kağıda Brezilya'ya vermişlerdi

baskan güzel birseyler söyler herhalde

Bakalım başkan ne diyecek. Orta saha transferini beklediğim gibi basın toplantısını da merakla beklemekteyim.

Kufur de et sunlara kardes adam her konustugunda bir sey yok diyor bunlar inatla aha sictik diyor
Belki birkaç maddeyi revize edip ağırlaştırabilirler lakin men filan çıkmasını bekleyen daha çok bekler. Öyle kolay mı lan. Katılım mektubu bile yollamışsınız.

CAS'ı var, zartı var zurtu var. Kolay değil o işler. Malum orası muz cumhuriyeti değil. Haklıysan aklını alırsın adamların.

UEFA bize ceza verseydi, kirli işler yapan mafyatik bir kurum olduğunu düşündüğüm halde adamlara sövecek yüzümüz yoktu.

Ama bir kere karar verdiyseler, arkasında durmak mecburiyetindeler.

En çok da umutlandırıp umutlandırıp kuşlara koymamız hoşuma gidiyor. :asd::asd::asd:

öglen eray,akşam sıkıntı yok denmesine ragmen uefa vesveseleri..gece görüşürüz arkadaşlar
Neye göre olumlu olacağız ki yaw , Eray - Donk - Muğdatları doldurmuşuz yine takıma bir tane kilit transfer yapamamışız , Uefa kapadığı dosyayı yeniden incelemiş herşeyi güllük gülistanlık mı görelim , Ben ceza gelecekte demiyorum sonucu zaten basın önünde açıklamaz ama bazı sinyaller verebilir.

Yabancı sınırı olmasa yıllık 1 milyon euro'ya alırdık Poldi'yi. Sırf şut atmak için anasını satayım. Yürüye yürüye 5-6 maç alırdı.

Öte yandan, bizden giden adamlar GS'a karşı gönül bağlarını sürdürüyorlar. Lakin kuşların gönderdiği her adam her fırsatta (röpörtajlarda vs) bunlara geçiriyor.

Bu da kulüp olarak güzel bir farklılığımız.
Gecen sene forvet yoklugunda gomis'in indirdigi toplarla poldinin en az 12-13 golu vardi. Şut atip kilidi acacak oyuncumuz yoktu. Deplasmanda'ki fener macinda poldi olsaydi Allah bilir belki de galip gelmistik.

Diego Reyes neden bu kadar övülüyor anlamadım. Porto kariyeri Maicon kadar bile değil. Ayrıca Avrupa'nın en kurt kulübü olan Porto para edecek adamı öyle bırakmaz, çoktan sözleşme yenilerdi. Adamlar beğenmediğimiz Maicon'u 12 kağıda Brezilya'ya vermişlerdi
Oyunu ön alanda oynayacağımız için ayağının kaliteli olması ve oyuna topu sokması gerek Maiconun. Bunu da yapamadığı için o hatalar geldi. Reyes tam istediğimiz tarzda.

Oyunu ön alanda oynayacağımız için ayağının kaliteli olması ve oyuna topu sokması gerek Maiconun. Bunu da yapamadığı için o hatalar geldi. Reyes tam istediğimiz tarzda.

Oyunu önde oynayacaksak ki öyle yapıyoruz stoperlerimizden birisinin hızlı olması gerek. Reyes 1.90 boyunda ve çok hızlı olduğunu sanmıyorum. Ha pozisyon bilgisiyle hız dezavantajını kapatır diyorsan o kalitedeki bir adamı da Porto'nun başıboş bırakacağını da sanmıyorum.

Yalnız bedava Reyes transferi bence para verip Denayeri almaktan güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt