Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim, yaptığı görüşmeyle kalması halinde 1.6 M € alacak olan Tarık Çamdal'ı kulüpten ayrılmaya ikna etti. Oyuncu kulüp aramaya başladı. (Hürriyet)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DhU2WROWkAE0R1E.jpg

bayılıyorum bu altınordu takımının yaptıklarına Altınordu, kulübe üyelik dönemi başlattı. Altın, Gümüş ve Bronz üye olabilecek taraftarlar; VIP kombine bilet, takım posterinde yer alma, şampiyonluk maçına ücretsiz seyahat, imzalı forma, maç günü otopark alanı ve lisanslı ürünlerde indirim gibi fırsatlardan yararlanabilece

77228.jpg

bu ikisini takas etsek kafa kafaya süper olur şenol oynatmicam seni dedi bizde tolga ciğerciyi istemiyoruz yeeni bir ayhan akman ahmet yıldırım takası olurmu :)

maxresdefault.jpg

RSC Anderlecht - Ayrıntılı kadro 18/19

şu anderlecht takımında bile 6 tane forvet oyuncusu var

Ben her zaman diyorum Galatasaray Belçika ligini örnek almasi gerek.
Kadroya bakar mısınız kaç kişi 19 20 yaşında. Olay bu zaten.İlla isim olmasi lazım ama bizim millet illa İsim olacak İlla yüksek paralar vereceğiz.
Adamlar 5 milyon e 2 orta saha 2 defans 2 forvet alıyor.
Sonra tanesini en kötü 5 milyon e dan satıyor.
Olay bu

Kadroya bakar mısınız kaç kişi 19 20 yaşında. Olay bu zaten.İlla isim olmasi lazım ama bizim millet illa İsim olacak İlla yüksek paralar vereceğiz.
Olay bu
Olay ucuza futbolcu almak değil bence.Belçika örnek alınacaksa altyapısı değerlendirilmeli.

Olay bu

sana katılıyorum bir tane isimli oyuncu al ama genç oyuncuda al transfermarkt ta geziyonurum belçika ligindeki takımlarda hep genç oyuncular ve en az 5 tane forvet var takımlarda git japonyadan al kolombiyadan al ganadan al scout 30 yaşındaki adamı bana getirmesin gençleri getirsin. hepimiz burada söyledik videolarını paylaştık josep paintsil adam 3,50 milyon euroya gitmiş genk kulübüne Joseph Paintsil - Oyuncu profili 18/19 seneye çakarlar 10 milyondan yukarı fiyata

Olay bu

Belçika'nın futbol anlayışı ile bizimkisi bir mi ?
Değil

Biz de ben sen dahil sezonluk başarı önemlidir , şampiyon olcan derbi maçlarını kazancan. Taraftar algısı budur. O gençleri de yönetimi de ligi 3-4. bitirirsek , evimizde büyük takımlara başarılı olamazsak hepimiz itin götüne sokarız.

Bizim scout ekibi de gidiyor genç diye jem karacanı alıyor.
ve 30 yaşında adama scout transferi diyorlar bunları haberlerde okuduk duyduk şaka gibi bir ülkeyiz.

SON DAKİKA | Vincent Aboubakar, Galatasaray’a önerildi. (A Bola)

Değil

Biz de ben sen dahil sezonluk başarı önemlidir , şampiyon olcan derbi maçlarını kazancan. Taraftar algısı budur. O gençleri de yönetimi de ligi 3-4. bitirirsek , evimizde büyük takımlara başarılı olamazsak hepimiz itin götüne sokarız.
Ben hepsi genç olsun demiyorum. Ama en azından yedek klubesi 19 25 yaş arası olsun. Sonradan oyuna girip kendini göstersin.Zaten maaşları çok yüksek olmaz. Tutmazsa çok rahat başka takımlara 100 bin e aldıysan bile 100 bin e geri bırakırsın.

Değil

Sorun sadece taraftarın beklentisi değilki renktaş. Bugün şampiyonlar ligine katılamadığın zaman maddi olarak belin doğrulmuyor.

Ama ben yine de başarının uygun maliyete doğru planlama ile geleceğine inanıyorum. Ben mesela bunun için isme bakmam ama bu iş için para alan kişilerin de ortaya neler koydukları malum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt