Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte mutlu olmayan gitmek isteyen bir tane oyuncu bile yok.
Dayarsan sözleşmeyi öyle olur.
Belhanda gibi bir çöp inanılmaz maaş alıyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babel: "Transferimle ilgili aptalca sorular sorulmasını istemiyorum. Beşiktaş'ta mutluyum ve burada kalmaya devam edeceğim." (TRT Spor)

Babel: "Tamamen Beşiktaş'a odaklandım. Gönül ister ki Real Madrid'den Barcelona'dan teklifler gelsin."

DZt3KstXUAItp09.jpg

cok merak ediyorum baskan birazdan neler aciklayacak

tinercilerin forma tanıtımıda güzel olmuş

milanda pumaya geçmiş puma atağa kalktı takımlarda arsenal-milan-marsilya-

Puma hedefleri yükseltmisti zaten yatirim yapmayi planliyordu. Ilk olarak Dortmund ve Arsenal gibi kulüplerle basladilar.

Almanya da Dortmund dan sonra ikinci bir köklü takima sponsor olmak istiyorlardi, bu sezondan itibaren bizim Gladbach'a sponsor oldular.

Italya da da sanirim son senelerde sadece Lazio Rom'a ya sponsor olmuslardi, ama o da bir kac sene önce sona ermisti Lazio nun bir iki senedir baska sponsoru var. Aslinda Puma da güzel formalar yapiyor. Milan formasi da güzel olmus.

Mustafa Cengiz: "Oktay Mahmuti'ye "devam et" dedik. 1.2M$ alacağı ücret var. Yüzde 25'inden fazla borcumuz hocaya. İndirim istedik ya da ödeme planı talep ettik. Sevgili hocamız "Hayır, ben elimden geleni yaptım, Galatasaraylı değilim, indirim için nedenim yok" dedi"

Ah dursun gönderdin ergin atamani dünyanın parasını vermiş mahmutiye

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinercilerin reklami güzelmiş. Bizim duygu sömürüsü yapıp taraftarı salak yerine koymayı çalışan başkanımız da böyle şeyleri düşünürse güzel olur.

Mustafa Cengiz: "Oktay Mahmuti'ye "devam et" dedik. 1.2M$ alacağı ücret var. Yüzde 25'inden fazla borcumuz hocaya. İndirim istedik ya da ödeme planı talep ettik. Sevgili hocamız "Hayır, ben elimden geleni yaptım, Galatasaraylı değilim, indirim için nedenim yok" dedi"

Ah dursun gönderdin ergin atamani dünyanın parasını vermiş mahmutiye

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

galatasaraylı olmayan adamların galatasarayda işe ne, birini takıma alırken önce karakteri araştırılmalı, para için gelenler takımı satar gider

Başkan çok karamsar bir tablo ile başladı

Sonuç Trasnfer Beklemeyin

Artı Ceza içinde açık kapı bırakmış. Kesin ve net konuşmamış

Eray’dan kurtulduk düzgün bir yedek kaleci nöbeti olur umarım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt