Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.837
- 11.956
- 1.163
Dünya kupasıııııııııııııııııı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb Mina,Wilshere,Dost imza törenii yapacak biz muğdatı aldık,şampiyon olacaklar vs vsAli Koç sevdaliları, Wilshere geldi mi ?
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He he Rivayı peşkeş çeken sanki Mustafa Cengizdi ne bilgisiz taraftarlar var yaw , Saçmalamanın da bir sınırı olur tabi bunlar Aysala tapan tipler olduğu için normal bu tip şeyler , Bernard ve Muğdatı maddi açıdan bir de tutarlar Rivayı kimin peşkeş çektiğini de bilmezler
Elinde Riva gibi bir arsa hazinesi varken kurtuluşumuz dediğimiz yer varken Galatasaray tarihinin en kötü başkanlarından Dursun zamanında verdik gitti artık nasıl düzlüğe çıkarız bilmiyorum
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana yazmadım boşuna ağlamana gerek yok , Daha kime yazdığımı anlayacak kapasiten yok mantıktan falan söz etmeben nezaman dedim ki Mustafa Cengiz sattigini? kendin bişey uydurup cevap veriyorsun senin kafan da güzel...
benim demek istediğim Aysal zamanı satsaydık daha iyidi, ülke biraz da olsa daha "saglam" di. Hele ki aptal Dursun a hak vermek belli oldu nedeni, herkes okadar kötü bir baskan yine destekledi bizim dedeler.
Ha bu arada Belhanda ci dan mantikli bisel beklemek zaten olmazdi =)
bunun imkanı yok pesin para vermeden alamazsın bu adamıTakas + Bir sonraki satistan 30%-40% gibi yüksek paylar ile bitecek Trezeguet transferi.
Albayragin açiklamasini tekrar dinledim Su an.
Bu tür formül ile Yurtiçi transferi yapariz büyük ihtimal.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bravo IMPARATOR Fatih Terim!!