Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.279
- 73.806
- 5.188
Belli dursun yalakası herife bak. Alanyaya dilenir,akıl verir duruma getirmiş bizi şrfsznevzat dindar haberin sahibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli dursun yalakası herife bak. Alanyaya dilenir,akıl verir duruma getirmiş bizi şrfsznevzat dindar haberin sahibi
perez sagacık oynamış olmalı,çünkü attıgı golde cezasahası içinde..taktiki olarak boylemiymis sergoid
yahut bir 3lu tarzi bir sistem soz konusu olmus olabilir mi
benfica ilgileniyomuş,imza parası 7 milyonmu neymişBernard ile meyer hala imzalamadı mı bi kulüple? Ordan bize ekmek çıkmaz mı
Oyuncu alamiyorsak bir sene bu sartlarla oyuncu kiralamak mantikli . Ama onlarin oyuncularin degeri bizde oynadi icin artacagina göre ben olsam kira bedeli dahi vermem.Ne olum biz pilot takım mı olduk anasını satayım. Bu haberi yazanın beynini!
öncesinde diyorum, hadi arjantin ligi kolombiya ligi olsa neyse bulamiyoruz uzak yer falan deriz, bu adam gözünün önünde almanya liginde top kosturuyor ayrica hirvatlari türkiyeye getirmek okadarda zor degil ayni mentalite oldugumuz icin ayrica türkiyeyi oldukca degerli görüp ve bilirler ülke olaraktüm dünyanin gözü önünde oldugundan ve frankfurtun 20 milyondan assagi satmayacagindan olmasin
Bu glik'in menajeri sürekli adımızı geçirip duruyor yok gs de ilgileniyor yok şöyle yok böyle.Alakamız var mı