Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayal aleminde gezmek yerine gerçeklerle yüzleşmek gerektiği doğrudur. Yönetim ve Hoca, mevcut şartlarda yapılabilecek azami takviyeyi yapmaya uğraşıyorlar ki hiç kolay değil.Beyler şundan 2 ay önce aman men cezası almayalım diye uğraşıyorduk sözleşmeyi yeniden inceleme derdindeler yönetim ne derdinde siz ne derdindesiniz deniz bitti beyler bunun farkında olun artık.
Hocam millet boş konuşuyor sinirleniyorum yok bu başkan da boşmuş yok hoca hatalıymışHayal aleminde gezmek yerine gerçeklerle yüzleşmek gerektiği doğrudur. Yönetim ve Hoca, mevcut şartlarda yapılabilecek azami takviyeyi yapmaya uğraşıyorlar ki hiç kolay değil.
Bu noktada futbolcu satışı önem kazanıyor; oyuncu satışı olmadan bütün mevkileri tamamlamak mümkün olamayacak. Kadroda ilk 11 için bile birkaç mevki net eksik iken, 15 milyon bonservis teklif edilen futbolcuyu kadroda tutmak, ''Ayranı yok içmeye...'' diye başlayan deyimin tam karşılığıdır. Öncelik sıralamasına göre;
1. Belhanda, 5-6
2. Maicon, 5-6
3. Feghouli, 5-6
4. Gomis, 8-10
5. Garry, 12-15
6. Mariano, 5-6
7. Muslera, 15-20
Böyle teklifler geldiği an değerlendirilmeli. Hoca ve yönetim de böyle düşünüyor diye tahmin ediyorum ama somut hiçbir teklifin olmaması nedeniyle elleri kolları bağlanmış durumda. ''Sen de herkesi satmışsın'' diyeceklere peşinen söyleyeyim, hepsi birden satılsın demiyorum, bunlardan ikisinin satılması yeter. Zaten dediğim gibi tek bir somut teklif yok da umut işte...
Bu futbolculara teklif gelse dahi, futbolcu gitmek istemez ise , sen zorla yollayamazsin. Belhanda mesela.. Bu takimda gormek istemedigim bir oyuncu. Adam ben takimdan memnunum , CL oynayacagim diyor. Performansa gelince yok..Hayal aleminde gezmek yerine gerçeklerle yüzleşmek gerektiği doğrudur. Yönetim ve Hoca, mevcut şartlarda yapılabilecek azami takviyeyi yapmaya uğraşıyorlar ki hiç kolay değil.
Bu noktada futbolcu satışı önem kazanıyor; oyuncu satışı olmadan bütün mevkileri tamamlamak mümkün olamayacak. Kadroda ilk 11 için bile birkaç mevki net eksik iken, 15 milyon bonservis teklif edilen futbolcuyu kadroda tutmak, ''Ayranı yok içmeye...'' diye başlayan deyimin tam karşılığıdır. Öncelik sıralamasına göre;
1. Belhanda, 5-6
2. Maicon, 5-6
3. Feghouli, 5-6
4. Gomis, 8-10
5. Garry, 12-15
6. Mariano, 5-6
7. Muslera, 15-20
Böyle teklifler geldiği an değerlendirilmeli. Hoca ve yönetim de böyle düşünüyor diye tahmin ediyorum ama somut hiçbir teklifin olmaması nedeniyle elleri kolları bağlanmış durumda. ''Sen de herkesi satmışsın'' diyeceklere peşinen söyleyeyim, hepsi birden satılsın demiyorum, bunlardan ikisinin satılması yeter. Zaten dediğim gibi tek bir somut teklif yok da umut işte...
Forvette ben oynayabilirim, adayım .Trezeguet ve Ndiaye'yi alsinlar yeter, baska transfer yapmasakda olur.