Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünün ki Fatih Terim gibi forvet hastası adam 1 tane forvetle sezona girecek komik olmayın ya . Demiyoruz gidip Balotelli alınacak ama gidip bir tana sopa alır yine forvet yedeği olarak koyar Hoca. Koca kulüpte 1.25 yani küsuratlı forvet sayısı var .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alınır zaten Ali. Ama forvet transferi için son hafta beklenir. Avrup’da kadrolar şekillenir, kimin kadroya girip giremeceği belli olur. Golcüler ayrılır zaten takımlarından, adamlar oynamak istiyor, kanları böyle çünkü.

Golcü olmak demek winner olmak demek. Winner oyuncular oynamak ister. Bunları bulmak lazım. Son hafta belli olur forvet transferi. İyi kötü Gomis var. Ancak stoper, orta saha çok kritik.

Benim için Trezeguet’de kritik. Yeteneklerine inanıyorum. Oyun içinde sorumluluk aldığını görüyorum. 23/24 yaşında bu paralara böyle bir oyuncu bulamayız ağalar. Keşke bulabilsek, babamın oğlu değil Treze. Hatırlayın 26 yaşındaki Yunan liginde oynayan Rodrigues’i zorla 3.5’a aldık. Birde sonraki satıştan pay olayı var..

Alınır zaten Ali. Ama forvet transferi için son hafta beklenir. Avrup’da kadrolar şekillenir, kimin kadroya girip giremeceği belli olur. Golcüler ayrılır zaten takımlarından, adamlar oynamak istiyor, kanları böyle çünkü.

Golcü olmak demek winner olmak demek. Winner oyuncular oynamak ister. Bunları bulmak lazım. Son hafta belli olur forvet transferi. İyi kötü Gomis var. Ancak stoper, orta saha çok kritik.

Benim için Trezeguet’de kritik. Yeteneklerine inanıyorum. Oyun içinde sorumluluk aldığını görüyorum. 23/24 yaşında bu paralara böyle bir oyuncu bulamayız ağalar. Keşke bulabilsek, babamın oğlu değil Treze. Hatırlayın 26 yaşındaki Yunan liginde oynayan Rodrigues’i zorla 3.5’a aldık. Birde sonraki satıştan pay olayı var..
Sana saygı duyuyorum kardeşim ama kritik ile Trezeguet kelimeleri abes olmuş. Yetenekli alınsin demek başka kritik demek başka. Senin 33 yaşına girecek tek forvetin var ama trezeguet kritik diyorsan saygı duymaktan başka şansım yok fikrine

Forvette ben oynayabilirim, adayım .

Ahmed Musa gibi birini herkes ister ama zor görünüyor. Eren kiralık gönderilip maaşı ödeneceğine kadroda tutulsun daha iyi, belki Donk gibi beklenmedik katkı da sağlayabilir. Kötü futbolcu değil, geçen sezon en kritik zamanda sakatlık yaşaması performansını geriletti. Orta saha ve stoper mevkileri daha öncelikli, harcanacak para varsa oralar için harcanmalı...

Ahmed Musa gibi birini herkes ister ama zor görünüyor. Eren kiralık gönderilip maaşı ödeneceğine kadroda tutulsun daha iyi, belki Donk gibi beklenmedik katkı da sağlayabilir. Kötü futbolcu değil, geçen sezon en kritik zamanda sakatlık yaşaması performansını geriletti. Orta saha ve stoper mevkileri daha öncelikli, harcanacak para varsa oralar için harcanmalı...
Ligde gol atsin diye girdiğinde saçma sapan oyunu ile gol yiyorduk şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde yeriz artık . Neyse uzatmayayım, gelirken de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum ve Hoca'nin da sevdiğini düşünmüyorum. Iyi günler kardeşim

Sana saygı duyuyorum kardeşim ama kritik ile Trezeguet kelimeleri abes olmuş. Yetenekli alınsin demek başka kritik demek başka. Senin 33 yaşına girecek tek forvetin var ama trezeguet kritik diyorsan saygı duymaktan başka şansım yok fikrine

Şöyle ki. Trezeguet elden giderse Abdürrahim Albayrak Ankara’ya uçup Serdar Gürleri başımıza bela edecek diye korkuyorum. Bu tür antipatik, kalitesiz, çirkef yerli futbolcuların gündeme geleceğini biliyorum.

Fatih Altaylı: "Muğdat için ilk görüşmede astronomik bir rakam istendi. Dursun Özbek tarzı biri olsaydı alırdı. Abdurrahim Albayrak bu parayı duyunca, 'Aferin oğlum, bu parayı kim verirse ona git' diyerek kapıyı göstermiş ve transfer olması gereken fiyata, 300.000 €'ya bitti."

Hayal aleminde gezmek yerine gerçeklerle yüzleşmek gerektiği doğrudur. Yönetim ve Hoca, mevcut şartlarda yapılabilecek azami takviyeyi yapmaya uğraşıyorlar ki hiç kolay değil.

Bu noktada futbolcu satışı önem kazanıyor; oyuncu satışı olmadan bütün mevkileri tamamlamak mümkün olamayacak. Kadroda ilk 11 için bile birkaç mevki net eksik iken, 15 milyon bonservis teklif edilen futbolcuyu kadroda tutmak, ''Ayranı yok içmeye...'' diye başlayan deyimin tam karşılığıdır. Öncelik sıralamasına göre;

1. Belhanda, 5-6
2. Maicon, 5-6
3. Feghouli, 5-6
4. Gomis, 8-10
5. Garry, 12-15
6. Mariano, 5-6
7. Muslera, 15-20

Böyle teklifler geldiği an değerlendirilmeli. Hoca ve yönetim de böyle düşünüyor diye tahmin ediyorum ama somut hiçbir teklifin olmaması nedeniyle elleri kolları bağlanmış durumda. ''Sen de herkesi satmışsın'' diyeceklere peşinen söyleyeyim, hepsi birden satılsın demiyorum, bunlardan ikisinin satılması yeter. Zaten dediğim gibi tek bir somut teklif yok da umut işte...
Belhandayi 5'e, feghouli yi 5'e,marianoyu 5'e satıp yerlerine bu piyasada kimi alacaksın...Menajerlik oynamiyorsun,artık bırakın şu cins cins fantezileri.Cavanda nin 2,5 ettiği ortamda bu adamları 5 e satiyor.Opermisin sabahami bırakırsın.

Kanatta Garry - Feghouli - Sinan - Mugdat varken 1 kanat daha eklemek dogru olmicaktir.

Galatasaray'in suan en onemli takviye gerektiren bolge 8 numara, oyun kurufu B2B.

Ndiaye' nin transfer edilmesi, varsayıldığı gibi orta saha hattının yetersizliğini bertaraf edemeyecektir. Tempo ve agresyon artar o kadar; pas oyunu ve oyuna hükmetme anlamında geçen sezon o varken de iyi değildik.

Tek transfer yapılacaksa; en orjinalinden, oyun zekası yüksek bir 8 numara olmalı bu. Böyle biri alınır, üstüne de Ndiaye 9.5 numara gibi kullanılmak üzere transfer edilirse çok iyi olur. Tabi bunun için takımdan birinin(?:unsure:;)) gönderilmesi şart!...

başarıyı pazarlamayı hic bilmiyoruz maalesef şampiyon olduk am 1 haftada bitti geçti kutlaması vs 1 tv programı dahi olmadı

düşünün görmemiş tinerciler sampiyon olsa nolurdu zımbacı şenol sapık fiko hazirandan agustosa kadar çıkmadıgı tv programı kalmazdı

adam bir şekilde malını basarısını duyuruyor

biz sampiyon olduk ama kendimiz bile haziran gelince unuttuk,cok yazık cok

başarıyı pazarlamayı hic bilmiyoruz maalesef şampiyon olduk am 1 haftada bitti geçti kutlaması vs 1 tv programı dahi olmadı

düşünün görmemiş tinerciler sampiyon olsa nolurdu zımbacı şenol sapık fiko hazirandan agustosa kadar çıkmadıgı tv programı kalmazdı

adam bir şekilde malını basarısını duyuruyor

biz sampiyon olduk ama kendimiz bile haziran gelince unuttuk,cok yazık cok

Bence böylesi daha iyi büyüklük bizde kalsın bu onları daha çok kudurtuyor bakma sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt