Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok beyler taradim bulamadim

Universiteli cocugun haberi galiba fake

birbirinizi kırmayın ya.herkes foruma renk katıyor.ugur güzel abi de öyle,doruk tanrıverdi de,hayri cund da öyle,kenan abi de öyle...yani daha cok isim var saymadıgım,cok degerli

Yine umrumda degilsin Aydin, ne yazarsan yaz artik provoke edemiyorsun, o oyununa gelmem.
Ama bu pabuc birakacagim anlamina gelmiyor, rahatsiz mi ediyorsunuz rapor, yalan mi yaziyorsunuz demin yaptigim gibi ifsa.
Ben konuda kimse ile kavga falan da etmiyordum, kendi fikirlerimi yazdim.
Konuda bana satasanin kim oldugu ve sonradan buna müdahil olanin da kim oldugu belli.
Bundan sonra haberin olsun, sonra asilsiz iddialarda bulunma, her satasmani raporlayacagim.
Dün yine satasan sendin ve ben sana dün üc kere yazdim, rahat birak dedim, muhattap alma beni, dedigin gibi engelle dedim, rica ettim hatta yalvardim bile denebilir.
Sen hala uslanmiyorsun, satasmaya devam ediyorsun.
Ben sana laf anlatamadigima göre bana kalan tek cözüm verdigin rahatsizligi raporlamak.

Son düzenleme:
9563.jpg
@Hayri P. Cund bu mpenza iyi topçu muydu üstad

oynadi mi ki bu hrto

körol özürlü statüsünde yeraldıgı icin cok para etmez onu alan sosyal sorumluluk niyetine alır baskada biseye yaramaz zaten

oynadi mi ki bu hrto

Belçika Birinci Ligi takımlarından Moeskroen'da oynayan ve Anderlecht ile sözleşme imzalaması beklenen milli futbolcu Mbo Mpenza'nın transferi, Galatasaray'ın yüzde 25'lik komisyon hakkı nedeniyle çıkmaza girdi.

Moeskroen Kulübü Menajeri Roland Louf, adli açıdan bu konuya nasıl çözüm bulabileceklerini araştırdıklarını açıkladı. Anderlecht Kulübü ise Mpenza'nın transferi için 1.25 milyon Euro vermeye hazır olduklarını, ancak rakamın yüzde 25'ini Galatasaray'a ödeyeceklerini bildirdi.

Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, ''Moeskroen Galatasaray ile mahkemelik olmak istiyorsa kendileri bilir. Biz kulüp olarak bu riske giremeyiz. Galatasaray ileride Mpenza'nın peşine düşüp, kulüpte huzursuzluk yaratabilir'' diye konuştu.

Belçikalı futbolcu Mpenza, 2001-2002 sezonunda Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray'da kimsenin bir türlü göremediği Mbo Mpenza’yı Belçika Milli Takımı hocası Robert Waseige keşfetti! Jardel’in transferine karşılık S.Lizbon’dan alınan ancak yok pahasına Excelsior Mouscron’a satılan Mpenza yeni takımındaki performansıyla herkesi büyüledi. Belçika’nın tecrübeli çalıştırıcısı Waseige, 13 Şubat’ta Norveç ile oynayacakları hazırlık maçında Mpenza’yı da kadroya alacağını açıkladı. Waseige, Mpenza’yı hiçbir zaman gözden çıkarmadığını belirtip, “O çok ciddi bir profesyonel oyuncu. Her zaman çok çalışıyor. Portekiz ve Türkiye’de biraz da talihsizlikten kariyerinin en kötü günlerini yaşadı. Ama hiçbir zaman benim planlarımın dışında kalmadı. Onu Dünya Kupası’na da götürmeyi planlıyorum” dedi. Mpenza, Mouscron formasıyla çıktığı ilk iki maçında ligde Aalst’a, kupada ise Genk’e ikişer gol atmıştı.

bi de bu haber var reis @Hayri P. Cund

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt